ΕΠΣ Ηλείας

Α1 Κατηγορία – Dedalos Security: Κρίνονται πολλά σε Βαρθολομιό, Αμαλιάδα και Ν. Μανωλάδα

Ακούστε το άρθρο

Πλήρες πρόγραμμα έχουμε σήμερα το απόγευμα στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣΗ, καθώς λόγω αποκριάς, διεξάγεται η 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος ! Με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει επτά ματς, εκ των οποίων τα τέσσερα έχουν τεράστια βαθμολογική σημασία για όλες τις ομάδες, και την υλοποίηση των στόχων τους! Καθώς: Σαβάλια, Αστέρας , Νίκη Τραγανού, και Δόξα , παίζουν για την συμμετοχή τους στα πλει οφ ανόδου, ενώ Ηλειακός Βαρθολομιού, ΑΠΟ Κουρτεσίου, και Γούμερο για την απευθείας παραμονή στην κατηγορία.
Οι αγώνες από σήμερα ξεκινούν στις 4 μ. μ.

Αναλυτικά παίζουν:

Ηλειακός Βαρθολομιού – Ολυμπιακός Σαβαλίων: Η είσοδος στην τετράδα και εν προκειμένω στα πλει – οφ ανόδου, είναι το μοναδικό ζητούμενο για τον Ολυμπιακό Σαβαλίων, που σήμερα μέσα στο Βαρθολομιό, κόντρα στον ιστορικό Ηλειακό, θέλει μόνο νίκη, για να μείνει «ζωντανός». Όμως και η ομάδα του Βαρθολομιού , ψάχνει ένα μεγάλο αποτέλεσμα που θα την κάνει να πλησιάσει τον στόχο της απευθείας παραμονής στην Α1! Πολύ δύσκολο ματς φυσικά, με όλα τα αποτελέσματα πιθανά!

Αλφειός Επιταλίου – Ν. Κόροιβος Κατσαρού: Μετά την ήττα στο Τραγανό την προηγούμενη αγωνιστική, ο Αλφειός μόνο με «θαύμα» προλαβαίνει τη συμμετοχή του στα πλει – οφ ανόδου! Όμως σήμερα κόντρα στον αδύναμο Ν. Κόροιβο Κατσαρού που παίζει απλά για την ιστορία του, είναι υποχρεωμένος να κερδίσει και να περιμένει, και αυτό θα κάνει!

Αίας Γαστούνης – Πέλοπας Πύργου: Από τις πλέον σταθερές ομάδες της Α1, είναι φέτος ο πρωτοπόρος Αίας Γαστούνης , που σήμερα υποδέχεται στην έδρα του, τον Πέλοπα Πύργου! Οι γηπεδούχοι έχοντας τον «αέρα» της πρωτιάς, και της πρόκρισης στους «4» του κυπέλλου της ΕΠΣΗ, αναμένεται πολύ εύκολα να «καθαρίσουν» την νίκη από πολύ νωρίς, προσθέτοντάς ένα ακόμα τρίποντο στη συγκομιδή τους !

Αστέρας Αμαλιάδας – Νίκη Τραγανού: Να επιστρέψει στις νίκες θέλει σήμερα στην έδρα του ο ιστορικός σύλλογος της Αμαλιάδας, έχοντας πλέον «μαθηματικές» ελπίδες συμμετοχής στα πλει – οφ ανόδου! Όμως γνωρίζει ότι έχει δύσκολη αποστολή, απέναντι στην 4η της βαθμολογίας του πρωταθλήματος Νίκη Τραγανού! Πολύ δύσκολο ματς, καθώς οι γηπεδούχοι του Λυς. Τζαβάρα έχουν το νεανικό ενθουσιασμό, και οι φιλοξενούμενοι την εμπειρία για να πάρουν το διπλό που θα τους διατηρήσει σε τροχιά πλει – οφ ανόδου που είναι το ζητούμενο!

Ξενοφών Κρεστένων – Προοδευτική Μανωλάδας: Ενδιαφέρον ματς σήμερα εδώ, με τους γηπεδούχους να είναι αυτοί που «καίγονται» για τη νίκη, προκειμένου να σιγουρέψουν τη συμμετοχή τους στα πλει – οφ ανόδου! Αντίθετα η Προοδευτική Μανωλάδας, μετά τη νίκη της επί του Πέλοπα Πύργου, «καθάρισε» την απευθείας παραμονή στην Α1 , και πλέον θα παίζει ελεύθερα και χωρίς άγχος! Σίγουρα οι γηπεδούχοι του Ντ. Μιλοσέσκι είναι το φαβορί, φτάνει να παίξουν σοβαρά και πειθαρχημένα!

Δόξα Ν. Μανωλάδας – ΑΠΟ Κουρτεσίου: Μια «πόρτα» είναι οι δυο σημερινοί αντίπαλοι, με τους γηπεδούχους του Γ. Λαγού να είναι φυσικά ανώτεροι, και το λογικό φαβορί για τη νίκη! Όμως αυτοί που κυριολεκτικά «καίγονται» για τη νίκη, ώστε να διατηρηθούν σε τροχιά απευθείας παραμονής, είναι ο ΑΠΟ Κουρτεσίου! Άρα σήμερα εδώ, προβλέπεται μεγάλο ματς, με τους γηπεδούχους λόγω έδρας, να έχουν φυσικά το προβάδισμα!

Ολυμπιάδα Γουμέρου – Πέλοπας Πελοπίου: Τελευταία ευκαιρία για να διεκδικήσει ακόμα και την απευθείας παραμονή της στην Α1 κατηγορία, είναι το σημερινό ματς, για την τυπικά γηπεδούχο εδώ (γήπεδο Λατζοίου), Ολυμπιάδα Γουμέρου, κόντρα στον ήδη υποβιβασμένο Πέλοπα Πελοπίου! Οι γηπεδούχοι που προέρχονται από το 6 – 0 στο Κατσαρού, αναμένεται ευκολα – δύσκολα να φτάσουν στη νικη!

Η βαθμολογία (Σε 21 αγώνες)

Αίας Γαστούνης 66-10 55
Δόξα Ν.Μ. 52-16 51
Ξενοφών 42-23 41
Νίκη Τρ. 35-15 40
———————————-
Ολυμπιακός Σαβ. 45-28 36
Αλφειός 28-21 35
Αστέρας Αμ. 30-28 33
Προοδευτική 28-28 29
Πέλοπας 16-24 23
Ηλειακός Β. 23-34 20
————————————-
Κουρτέσι 24-43 17
Ολυμπιάδα 26-44 16
————————————-
Πελόπιο 25-62 9
Ν. Κόροιβος 19-83 7

Οι μέχρι στιγμής σκόρερ:

20 γκολ: Καράμπελας(Αίας Γαστούνης)
17 γκολ: Γ. Σταθάτος(Αίας Γαστούνης)
12 γκολ: Π. Κωνσταντόπουλος (Ξενοφών Κρεστένων), Θ. Αντωνόπουλος, (Ολυμπιακός Σαβαλίων)
11 γκολ: Γεωργιόπουλος (Νίκη Τραγανού), Μπατζακόπουλος(Αίας Γαστούνης), Σταυρούλιας (Ολυμπιακός Σαβαλίων)
10 γκολ: Έλιοτ (Αστέρας Αμαλιάδας)
9 γκολ: Κουλούρης (Δόξα Ν. Μαν.),Νικολετάκης(Προοδευτική Μανωλάδας),
8 γκολ: Βατσής(Νίκη Τραγανού), Δ. Γαλανόπουλος(Ν. Κόροιβος Κατσαρού), Παντελής(Προοδευτική Μανωλάδας), Παπαδάτος (Δόξα Ν. Μαν.)
7 γκολ: Π. Στροφύλλας, Ηλ. Κακόγιαννος (Πέλοπας Πελοπίου), Ραυτόπουλος (Ηλειακός Βαρθολομιού)

Όλη η επικαιρότητα