ΕΠΣ Ηλείας

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – DEDALOS SECURITY: Όλα τα λεφτά το ντέρμπι των Ολυμπιακών!

Ακούστε το άρθρο

Σήμερα διεξάγεται η δεύτερη και τελευταία τριάδα αγώνων στην 20η αγωνιστικής της Α1 κατηγορίας με την «μάχη» της τετράδας ανάμεσα στον Ολυμπιακό Ζαχάρως και τον Ολυμπιακό Σαβαλίων να μαγνητίζει τα βλέματα. Όσον αφορά τα υπόλοιπα ματς, στα Λεχαινά, θα αναμετρηθούν Ηλειακός και Αλφειός Επιταλίου ενώ στο Γούμερο, η Ολυμπιάδα θα υποδεχθεί τον ΑΠΟ Κουρτεσίου. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 3.30 μ.μ.

Αναλυτικά παίζουν:

Ολυμπιακός Ζαχάρως – Ολυμπιακός Σαβαλίων: Σπουδαίο ντέρμπι σήμερα στην Ζαχάρω, αφού οι δυο Ολυμπιακοί της κατηγορίας αναμετρώνται με φόντο την τετράδα. Οι γηπεδούχοι αγνοούν την χαρά της νίκης για 4 διαδοχικά ματς όμως παραμένουν εντός τετράδας και σήμερα θέλουν να επιστρέψουν στα τρίποντα και να μειώσουν την διαφορά από τον αντίπαλό τους στον πόντο. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη ξέρουν, βρίσκονται στην 3η θέση και ξέρουν πως με διπλό εδραιώνονται σε αυτή και μετά μοιάζει αρκετά δύσκολο να τους «κουνήσει» κάποιος. Σφυρίζει ο Γκατζόπουλος με βοηθούς τους Φτερνιάτη και Δουλαβέρη.

Ηλειακός Λεχαινών – Αλφειός Επιταλίου: Οριακό ματς για τους στόχους που έχουν οι δυο ομάδες σήμερα στα Λεχαινά ανάμεσα σε Ηλειακό και Αλφειό. Οι «Καβαλάρηδες» μέχρι στιγμής απογοητεύουν και πρέπει κάποια στιγμή να κάνουν την αντεπίθεση τους καθώς η κατάσταση έχει ζορίσει επικίνδυνα γι’ αυτούς. Η ομάδα του Επιταλίου στην αντίπερα, χάνει διαδοχικές ευκαιρίες για να μπει στην τετράδα και σήμερα στοχεύει στη νίκη, έχοντας βέβαια και τα «αυτιά» της στο ντέρμπι της Ζαχάρως. Διαιτητής ο Καραβίδας με βοηθούς τους Ξυδού και Βισβάρδη.

Ολυμπιάδα Γουμέρου – ΑΠΟ Κουρτεσίου: Πολύ κρίσιμο παιχνίδι στην προσπάθεια που κάνουν για παραμονή στην κατηγορία δίνουν σήμερα στο Γούμερο, Ολυμπιάδα και ΑΠΟΚ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται ένα βαθμό πάνω από τον αντίπαλό τους και ψάχνουν ένα τρίποντο «ανάσα» που θα τους κάνει να βλέπουν τη συνέχεια με περισσότερη αισιοδοξία. Για τους ίδιους λόγους όμως θέλει το διπλό και το Κουρτέσι, που θα κάνει το μακρινό ταξίδι μέχρι το Γούμερο με στόχο να πάρει αποτέλεσμα που θα τον ανεβάσει βαθμολογικά αλλά θα κρατήσει και χαμηλά την ομάδα του Χρ. Αγγελόπουλου. Διευθύνει ο Β. Τσάκαλης με βοηθούς τους Κυριαζή και Λαμπρόπουλο.

Όλη η επικαιρότητα