ΕΠΣ Ηλείας

Α1 Κατηγορία – Dedalos Security: Οριστικά εκτός Α1 ο Α.Ο. Χάβαρι!

Ακούστε το άρθρο

Όπως  και στο φύλλο της περασμένης Τετάρτης, βρέθηκε τελικά λύση έστω και στο παρά – πέντε…, για τη συμμετοχή τριών από τις τέσσερις ομάδες Α1 που βρίσκονταν σε αδιέξοδο. Έτσι η Ολυμπιάδα Γουμέρου θα συμμετάσχει επίσης στην Κατηγορία καθώς συγκρότησε διοίκηση και δήλωσε συμμετοχή. Με πρόεδρο του Δ.Σ. τον κ. Ντίνο Μπίρμπα. Ενώ η υπόλοιπη οριστική σύνθεση με την κατανομή και των άλλων θέσεων θα κλείσει αυτές τις μέρες. Το ίδιο έγινε και στην ιστορική Δόξα Ν. Μανωλάδας, όπου τελικά έμεινε το περσινό Δ.Σ., ενώ σε ένα άλλο μεγάλο σωματείο της Ηλείας όπως είναι ο Αίας Γαστούνης, την «κατηγορία» έσωσε… ο παλαίμαχος παίκτης της ομάδας Άρης Γαβριλόπουλος με τους συνεργάτες του!  Από τις ομάδες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής, απέμεινε λοιπόν μετά και τις παρατάσεις που δόθηκαν για τις δηλώσεις, ο ΑΟ Χάβαρι που δεν βρήκε λύσεις. Όπως μάλιστα έχει ενημερώσει προφορικά και την ΕΠΣΗ από τις προηγούμενες ήδη μέρες πως δεν μπορεί να κατέβει στην Α1 και πως οι εναπομείναντες παράγοντες του μπορούν να κατεβάσουν ομάδα μόνο στη Β’ Ηλείας (κι ούτε καν στην Α2) για να μην διαλυθεί τελείως! Με την απόφαση αυτή να είναι οριστική.

Σύμφωνα με τα παραπάνω λοιπόν, η εικόνα της Α1 διαμορφώνεται ως εξής:

A1 DEDALOS SECURITY ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (2018-2019, 16 ομάδες) 

Α.Ο. ΕΝΙΠΠΕΥΣ ΛΑΤΖΟΙΟΥ

Α.Ο. ΞΕΝΟΦΩΝ ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ

Α.Ο. ΜΑΚΡΙΣΙΩΝ

Π.Γ.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΑΒΑΛΛΙΩΝ

Α.Π.Σ. ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ

Α.Ο. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ

Α.Ο ΑΛΦΕΙΟΣ ΕΠΙΤΑΛΙΟΥ

Α.Π.Ο. ΚΟΥΡΤΕΣΙΟΥ

Α.Π.Σ. ΗΛΕΙΑΚΟΣ ΛΕΧΑΙΝΩΝ

Α.Π.Ο. ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΑΡΡΑΧΙΟΥ ΠΥΡΓΟΥ

Α.Ε. ΠΗΝΕΙΑΣ

ΛΕΥΚΟΣ ΑΣΤΗΡ ΣΚΟΥΡΟΧΩΡΙΟΥ

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΓΟΥΜΕΡΟΥ

ΑΙΑΣ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ

ΔΟΞΑ ΝΕΑΣ ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ

* Όπως φαίνεται από τον πίνακα, περισσεύει μια θέση που θα καλυφθεί από την Ένωση με επιλαχόντα από την Α2Η σειρά των επιλαχόντων εκεί έχει ως εξής:

  1. Α.Ο. ΜΑΓΟΥΛΑΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ
  2. Α.Γ.Σ ΔΑΦΝΗ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ
  3. Α.Γ.Π.Σ. ΠΕΛΟΨ ΠΥΡΓΟΥ
  4. Α.Ο ΚΑΤΣΑΡΟΥ Ν. ΚΟΡΟΙΒΟΣ
  5. ΗΛΕΙΑΚΟΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΙΟΥ

ΣΑΚΗΣ  ΚΑΡΑΛΑΓΑΣ: (Μέλος Ε.Π. /ΕΠΣΗ): «Από Δευτέρα τα σπουδαία…»!

Η  «Πατρίς – Σπορ» αναφορικά με τη συμπλήρωση της Α1 κατηγορίας, επικοινώνησε χθες τηλεφωνικά με το μέλος της Επιτροπής Πρωταθλήματος και Κυπέλλου, κ. Σάκη Καραλάγα, για να δει τη μέλει γενέσθαι: «Μπορεί να ολοκληρώθηκαν οι δηλώσεις συμμετοχής στην Α1, όμως εμείς δεν μπορούμε να καλέσουμε αυτή την ώρα των 1ο επιλαχόντα της Α2(Κένταυρο Μαγούλας), αν θέλει να συμμετάσχει στη νέα Α1! Και αυτό γιατί θα πρέπει να δούμε τι θα γίνει με τον Αστέρα Αμαλιάδας! Ο οποίος μπορεί μεν να δήλωσε συμμετοχή στην Γ΄ εθνική με την «παλιά» του διοίκηση, όμως το βράδυ της ερχόμενης Κυριακής έχει Γ.Σ. για νέα διοίκηση! Σε περίπτωση δε που δεν μπορέσει τελικά να αγωνιστεί στη Γ΄ εθνική, εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να τον δεχτούμε στην Α1! Οπότε όπως καταλαβαίνετε θα πρέπει να περιμένουμε έως την Δευτέρα! Σε αντίθετη περίπτωση θα κληθεί ο Κένταυρος Μαγούλας», κατέληξε ο κ. Καραλάγας!

Όλη η επικαιρότητα