ΕΠΣ Ηλείας

Α1 Κατηγορία – Dedalos Security: Σημαντικά ματς σε Βαρθολομιό και Επιτάλιο!

Ακούστε το άρθρο

Με τέσσερεις ακόμα αναμετρήσεις  ολοκληρώνεται σήμερα  η 12η αγωνιστική, της Α1 κατηγορίας, που ξεκίνησε χθες. Στα δυο λοιπόν σημαντικότερα ματς της ημέρας, ο Ηλειακός Βαρθολομιού θα υποδεχθεί στην εδρα του τον πρωτοπόρο Αίαντα Γαστούνης, στο ντέρμπι του Δήμου Πηνειού, ενώ στο  άλλο επίσης σημαντικό ματς στο Επιτάλιο, ο Αλφειός, υποδέχεται  τον περσινό πρωταθλητή, Ξενοφώντα  Κρεστένων! Στα άλλα δυο ματς σε Κατσαρού και Αμαλιάδα, Σαβάλια και Αστέρας αντίστοιχα είναι τα φαβορί των συναντήσεων, όμως αυτό θα πρέπει να το αποδείξουν στο γήπεδο!

Τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 3 μ. μ.

Αναλυτικά παίζουν:

Ηλειακός Βαρθολομιού – Αίας Γαστούνης :  Πολύ μεγάλο ματς σήμερα διεξάγεται στο Βαρθολομιό,  με τον τοπικό Ηλειακό, να  θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να πάρει μια νίκη που έστω και προσωρινά θα του δώσει μια απόσταση ασφαλείας από την ζώνη του υποβιβασμού. Αντίπαλος του  όμως ο φορμαρισμένος και πρωτοπόρος Αίας Γαστούνης, που αν βρεθεί στη μέρα του δεν κόβεται με τίποτα! Επειδή  όμως το ματς είναι τοπικό ντέρμπι με πολλές ιδιαιτερότητες … ,  χρειάζεται προσοχή , για τους πρωτοπόρους! Το ματς «σφυρίζει» ο Γ. Μαρκαντωνάτος!

Αλφειός Επιταλίου – Ξενοφών  Κρεστένων: Ματς για γερά νεύρα σήμερα στο  Επιτάλιο, ανάμεσα  στον ανεβασμένο φέτος Αλφειό, και τον Ξενοφώντα Κρεστένων , που θελει να ανακάμψει και να μπει στην τετράδα των πλει – οφ ανόδου!  Οι γηπεδούχοι  που πέρασαν σαν σίφουνας την περασμένη αγωνιστική από  τη  Σπιάντζα , θέλουν να συνεχίσουν την νικηφόρα πορεία τους. Από την άλλη, στον Ξενοφώντα  δεν θέλουν να σκέφτονται μια νέα απώλεια, που θα τους απομακρύνει κι άλλο,  από την τετράδα των πλει – οφ ανόδου, βάζοντας τους σε μπελάδες! Το ματς διευθύνει ο Γκατζόπουλος!

Αστέρας Αμαλιάδας – Πέλοπας Πύργου: Αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί τους «βυσσινί» η σημερινή ανάμεσα σε Αστέρα και Πέλοπα Πύργου. Η ομάδα της Αμαλιάδας μετά το  διπλό στο Πελόπιο, για ακόμα μια φορά με τους Τζαβάρα – Μαρκόπουλο στον πάγκο θέλει να εδραιωθεί στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας. Οι νεοφώτιστοι  του Πέλοπα Πύργου, έμειναν με άδεια χέρια στο ματς κόντρα στον Αλφειό και σήμερα ξέρουν ότι έχουν πολύ δύσκολο έργο γι’ αυτό και πρωτίστως θα ψάξουν μια καλή εμφάνιση και ότι προκύψει. Το ματς παίζει ο Καραβίδας!

Ν. Κόροιβος Κατσαρού – Ολυμπιακός Σαβαλίων:  Εύκολο λογικά αναμένεται να είναι στο Κατσαρού το πέρασμα του έμπειρου και δυνατού Ολυμπιακού Σαβαλίων, αν φυσικά οι «ερυθρόλευκοι» είναι σοβαροί, καθώς  οι «νεοφώτιστοι» του Ν. Κόροιβου, παλεύουν, όλα τα ματς, εντός – εκτός, και ότι γίνει!  Το ματς διευθύνει ο Γ. Τσάκαλης

Όλη η επικαιρότητα