ΕΠΣ Ηλείας

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – DEDALOS SECURITY: Στην τελική ευθεία η μάχη της τετράδας!

Ακούστε το άρθρο

Στην τελική ευθεία βρίσκεται πλέον το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας,  καθώς βρισκόμαστε  ήδη μπροστά  στην 26η αγωνιστική ,και η κατάσταση σε ότι έχει να κάνει με την είσοδο στην τετράδα των πλει – οφ ανόδου, μπερδεύτηκε ακόμα περισσότερο, καθώς ούτε λίγο, ούτε πολύ για αυτήν ερίζουν  τέσσερεις  ομάδες για τρείς θέσεις , καθώς ο Α.Ο. Μακρισίων μετά την ήττα από τη Δόξα Ν. Μανωλάδας, φαίνεται να μένει εκτός νυμφώνος!  Εξαιρώντας λοιπόν την Νίκη Τραγανού που θα είναι σίγουρα πρώτη  της κανονικής περιόδου, έχοντας από τώρα εξασφαλίσει το πλεονέκτημα στα πλέι – οφ ανόδου, πάμε να δούμε το πρόγραμμα μέχρι και το φινάλε των Ενιπέα Λαντζοΐου, Ολυμπιακού Σαβαλίων, Δόξας Ν. Μανολάδας, και Ξενοφώντα Κρεστένων, με την διαφορά που τους χωρίζει,  να είναι από έναν έως  δυο βαθμοί (52 έναντι 50)!

Ενιπέας Λαντζοΐου (52β.)

Οι  δυο τελευταίες συνεχόμενες  νίκες , έφεραν τον Ενιπέα  και πάλι στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας,  έχοντας έτσι το πλεονέκτημα έναντι των  Σαβαλίων!  Ενώ βέβαια τον πλησίασαν Δόξα,  και Ξενοφών ! Στόχος τώρα πλέον, είναι η παραμονή εντός ζώνης πλέι – οφ μέχρι τέλους,  και αν είναι δυνατή η κατάληψη της δεύτερης θέσης και το πλεονέκτημα έδρας , κάτι που μπορεί να πετύχει βάση προγράμματος!

Το πρόγραμμα του έως το φινάλε!

26η : εντός με Τραγανό, 27η : εκτός με Προοδευτική, 28η : εντός με Κρέστενα, 29η : εκτός με Κουρτέσι, 30η : εντός με Πηνεία.

Ολυμπιακός Σαβαλίων (51β.)

Στην  Τρίτη θέση της βαθμολογίας , βρίσκεται  ο Ολυμπιακός Σαβαλίων  μετά την εκτός έδρας  βαριά ήττα στο Τραγανό, θέλοντας αν μη τι άλλο εδώ που έφτασε, να μείνει στην τετράδα των πλει – οφ ανόδου! Όμως από όλους τους διεκδικητές, έχει πρόγραμμα «φωτιά», καθώς  καλείται να πάει σε Κρέστενα και Ν. Μανωλάδα! Άραγε θα αντέξει σε αυτή τη δύσκολη διαδρομή?

Το πρόγραμμα του έως το φινάλε!

26η : εντός με Προοδευτική, 27η : εκτός με Κρέστενα, 28η : εντός με Κουρτέσι, 29η : εντός με Πηνεία, 30η : εκτός με Δόξα

Δόξα Ν. Μανολάδας (51β.)

Εντός τετράδας βρίσκεται  πλέον η Δόξα Ν. Μανωλάδας , μετά τα τελευταία  θετικά αποτελέσματα, και ιδίως μετα το μεγάλο… διπλό στα Μακρίσια ,  και πλέον  θα τα παίξει όλα για όλα εως το φινάλε ! Μάλιστα στα εναπομείναντα ματς, οι Μαυραετοί , έχουν πολύ καλό πρόγραμμα, και έτσι θα προσπαθήσουν να  είναι στα πλει – οφ, έστω και με μειονέκτημα έδρας

Το πρόγραμμα της  έως το φινάλε!

26η : εντός με Λεχαινά, 27η : εκτός με Χάβαρι, 28η : εντός με Καβάσιλα, 29η : εκτός με Θύελλα, 30η : εντός με Σαβάλια.

Ξενοφών Κρεστένων (50β.)

Η υπόθεση της χαμένης ένστασης που κατέθεσε εναντίον του η Νίκη Τραγανού, έφεραν τον Ξενοφώντα εκτός πρώτης τετράδας, με αποτέλεσμα αυτή την ώρα να παλεύει για να καλύψει το «χαμένο έδαφος». Η ομάδα του Ντ. Παναγιωτακόπουλου έχει την εμπειρία και την ποιότητα να ξαναμπεί σε αυτήν, όμως πλέον δεν είναι στο χέρι της αφού πρέπει να χάσουν βαθμούς και οι από πάνω, ενώ βέβαια μονόδρομος είναι η νίκη στην Κρέστενα με τα Σαβάλια την 27η αγωνιστική!

Το πρόγραμμα του έως το φινάλε!

26η : εκτός με Θύελλα, 27η : εντός με Σαβάλια, 28η : εκτός με Λαντζόι, 29η : εντός με Αλφειό, 30η : με Αμπελόκαμπο.

Όλη η επικαιρότητα