ΕΠΣ Ηλείας

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – DEDALOS SECURITY: Tα Μακρίσια «φλέγονται!»

Ακούστε το άρθρο

Με το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον ΑΟ Μακρισίων και τον Ξενοφώντα Κρεστένων να ξεχωρίζει, διεξάγεται σήμερα το πρώτο μέρος της 10ης αγωνιστικής στην Α1 κατηγορία. Οι έτεροι πρωτοπόροι της βαθμολογίας, Ενιπέας Λαντζοΐου και Ολυμπιακός Σαβαλίων θα ταξιδέψουν σε Πηνεία και Κουρτέσι αντίστοιχα ενώ στην Ν. Μανολάδα, η Δόξα θα υποδεχθεί τη Θύελλα. Στη Γαστούνη τέλος, ο Αίας θα παίξει με τον Αλφειό Επιταλίου. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 3 μ.μ.

Αναλυτικά παίζουν:

Μακρίσια – Ξενοφών Κρεστένων: Σπουδαίο ματς σήμερα στα Μακρίσια ανάμεσα σε δυο ομάδες με πρωταγωνιστικούς στόχους και έντονο το στοιχείο του τοπικού ντέρμπι. Τη νίκη που θα του δώσει τη δυνατότητα να φτάσει τον σημερινό του αντίπαλο ψάχνει με την δύναμη της έδρας του ο ΑΟΜ, να φύγει αλώβητος από τα Μακρίσια θέλει ο Ξενοφών προκειμένου να μείνει στην κορυφή.

ΑΕ Πηνείας – Ενιπέας Λαντζοΐου: Θεωρητικά εύκολο έργο για τον εκ των πρωτοπόρων Ενιπέα Λαντζοΐου που με μοναδικό στόχο τη νίκη και τα αυτιά του σε Κουρτέσι και Μακρίσια αφού σε περίπτωση δικού του διπλού και στραβοπάτημα των άλλων δύο μένει μόνος στην κορυφή, θα ταξιδέψει στην Πηνεία για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα που δε λέει να σηκώσει κεφάλι και σήμερα έχει ξανά πολύ δύσκολο έργο.

ΑΠΟ Κουρτεσίου – Ολυμπιακός Σαβαλίων: Επικίνδυνη έξοδος στο Κουρτέσι για τον τρίτο της κορυφής Ολυμπιακό Σαβαλίων που με στόχο να διατηρηθεί στην κορυφή θα αντιμετωπίσει μια από τις σκληροτράχηλες ομάδες του φετινού πρωταθλήματος, τον ΑΠΟΚ ο οποίος με τη σειρά του θα ψάξει βαθμό ή βαθμούς για να παραμείνει σε θέση ασφαλείας.

Δόξα Ν. Μανολάδας – Θύελλα Καταραχίου: Η επιστροφή στις νίκες μετά από τρία «στείρα» ματς είναι το μοναδικό ζητούμενο για την Δόξα στον σημερινό εντός έδρας αγώνα με την Θύελλα. Οι Κτααρχιώτες στην αντίπερα, γνωρίζουν ότι έχουν δύσκολη αποστολή και θα πάνε στο «Β. Μουρκιώτης» με στόχο να εξαντλήσουν όσες πιθανότητες τους αναλογούν.

Αίας Γαστούνης – Αλφειός Επιταλίου: Να ξεκολλήσει από τα χαμηλά πατώματα της βαθμολογίας παλεύει ο Αίας Γαστούνης που σήμερα στην έδρα του θα υποδεχθεί τον Αλφειό που προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στην Ζαχάρω και ψάχνει την επιστροφή στις νίκες.

Βαθμολογία (σε 9 αγώνες)

Ολυμπ. Σαβαλίων  22   19-4

Ενιπέας Λ.   22   26-6

Ξενοφών Κρ.  22   22-8

Μακρίσια  19   20-15

———————————–

Ηλειακός Λ.  17   13-8

Ολυμπ. Ζαχάρως  16   16-8

Αλφειός  15   10-6

Κουρτέσι  14   14-10

———————————–

Λ. Αστέρας  12   9-9

Δόξα Ν.Μ.   12   14-12

Προοδευτική  9   10-16

Αίας Γ.   9   11-20

Θύελλα   7    8-21

Ολυμπιάδα   7   6-13

———————————–

Α.Ε. Πηνείας  1   3-18

Κένταυρος Μ. —  –

Όλη η επικαιρότητα