ΕΠΣ Ηλείας

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – DEDALOS SECURITY: Τα βλέμματα στη Γαστούνη (Νίκη – Ενιπέας)!

Ακούστε το άρθρο

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – DEDALOS SECURITY: Τα βλέμματα στη Γαστούνη (Νίκη – Ενιπέας)!

  • Ντέρμπι σε Μανολάδα (Προοδευτική – Σαβάλια) και Ζαχάρω (Ολυμπιακός – Μακρίσια)

Έξι παιχνίδια σήμερα στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής στην Α1 κατηγορία, με το σημαντικότερο εξ’ αυτών να διεξάγεται στη Γαστούνη, εκεί όπου η τυπικά γηπεδούχος και πρωτοπόρος Νίκη Τραγανού θα υποδεχθεί τον φορμαρισμένο Ενιπέα. Δυνατό ματς θα έχουμε και στη Μανολάδα, με την Προοδευτική να φιλοξενεί τον Ολυμπιακό Σαβαλίων ενώ ενδιαφέρουσα προμηνύεται η αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό Ζαχάρως και τα Μακρίσια. Από εκεί και πέρα, το Χάβαρι θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την Πηνεία, η Δόξα θα ταξιδέψει στα Λεχαινά για να παίξει με τον Ηλειακό, ενώ ο Ξενοφών περιμένει στην Κρέστενα τη Θύελλα Πύργου. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις  3 μ.μ.

Αναλυτικά παίζουν:

Νίκη Τραγανού – Ενιπέας Λαντζοΐου: Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα παίξουν στη Γαστούνη Νίκη και Ενιπέας, με τους πρωτοπόρους να θέλουν να συνεχίσουν χωρίς απώλειες την προέλαση του προς την πρωτιά και τους δε φιλοξενούμενους που βρίσκονται σε καλή κατάσταση τελευταία να στοχεύουν στο θετικό αποτέλεσμα.

Προοδευτική Μανολάδας – Ολυμπιακός Σαβαλίων: Με κάτω τα χέρια έχασε από τη Θύελλα η Προοδευτική που σήμερα στόχο έχει την επιστροφή στις νίκες κόντρα στον Ολυμπιακό Σαβαλίων ο οποίος έπεσε από τη δεύτερη θέση αλλά θέλει να μείνει εντός τετράδας και μετά από αυτό το ματς.

Ολυμπιακός Ζαχάρως – Μακρίσια: Με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, μετά και τη νίκη επί του Αλφειού, πάει στο ντέρμπι της επαρχίας Ολυμπίας η Ζαχάρω που στοχεύει σε ένα ακόμα μεγάλο τρίποντο. Τα Μακρίσια στην αντίπερα, έδειξαν χαρακτήρα στη Ν. Μανολάδα και θέλουν να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και στα θετικά αποτελέσματα.

Χάβαρι – ΑΕ Πηνείας: Την ευκαιρία να χτίσει ένα μίνι σερί δύο συνεχόμενων νικών που θα το ανεβάσουν στη βαθμολογία έχει σήμερα το Χάβαρι κόντρα στην ΑΕ Πηνείας η οποία πήρε τον πρώτο της φετινό βαθμό την περασμένη αγωνιστική κόντρα στα Λεχαινά αλλά σήμερα είναι το λογικό αουτσάιντερ.

Ηλειακός Λεχαινών – Δόξα Ν. Μανολάδας: Σε τροχιά τετράδας θέλει να παραμείνει η Δόξα Ν. Μανολάδας που θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Ηλειακό Λεχαινών ο οποίος δεν κέρδισε ούτε την ΑΕ Πηνείας και βλέπει την κατάσταση να ζορίζει επικίνδυνα έχοντας σήμερα κόντρα στους «Μαυραετούς» πολύ δύσκολο έργο.

Ξενοφών Κρεστένων – Θύελλα Πύργου: Κατά ριπάς πυροβολεί ο Ξενοφών Κρεστένων ο οποίος με στόχο την εδραίωση στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας θα υποδεχθεί σήμερα τη Θύελλα που προέρχεται από μεγάλη νίκη και εμφάνιση κόντρα στην Προοδευτική, όμως σήμερα ξέρει ότι πολύ δύσκολα θα πάρει κάτι από το παιχνίδι.

Η Βαθμολογία (Σε 10 αγώνες)

Νίκη Τραγανού 26-3 27

Ξενοφών  Kρεστένων 30-9 23

Ολυμπιακός Σαβαλίων 15-6 22

Δόξα Νέας Μανολάδας 18-5 21

—————————————-

Ενιπέας  Λαντζοΐου 20-9  20

Προοδευτική Μανολάδας 13-12 19

Μακρίσια 17-10 19

Θύελλα Πύργου 17-13 18

Αλφειός Επιταλίου 11-12 13

Χάβαρι 16-17 13

Ολυμπιακός Ζαχάρως 13-13 12

ΑΠΟ Κουρτεσίου 13-28 9

Ατρόμητος Καβασίλων 12-22 7
————————————

Ηλειακός Λεχαινών 10-22 4

ΑΕ Πηνείας 10-30 4
————————————
Εθνικός Αμπελ. 0-30 –

Όλη η επικαιρότητα