ΕΠΣ Ηλείας

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – DEDALOS SECURITY: Tα βλέμματα στην Αμαλιάδα!

Ακούστε το άρθρο

Στη Βάρδα θα διεξαχθεί το παιχνίδι ΑΠΟ Κουρτεσίου – Πέλοπας Πύργου

Τέσσερις αναμετρήσεις «ανοίγουν» σήμερα το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής στην Α1 κατηγορία. Στην Αμαλιάδα, στο ντέρμπι της ημέρας, ο Αστέρας θα υποδεχθεί τον Αλφειό Επιταλίου ενώ στο Τραγανό, η Νίκη θα φιλοξενήσει την Ολυμπιάδα Γουμέρου. «Εξάποντα» παιχνίδια με φόντο την παραμονή, τέλος, θα διεξαχθούν σε Βάρδα (η έδρα διεξαγωγής του αγώνα άλλαξε αργά χθες βράδυ) και Μανωλάδα με τους γηπεδούχους ΑΠΟΚ και Προοδευτική να αντιμετωπίζουν Πέλοπα Πύργου και Πέλοπα Πελοπίου αντίστοιχα.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 3 μ.μ.

Αναλυτικά παίζουν:

Aστέρας Αμαλιάδας – Αλφειός Επιταλίου: Ντέρμπι με «άρωμα» πλέι οφ σήμερα στην Αμαλιάδα ανάμεσα στον 5ο Αστέρα (10 β.) και τον 4ο Αλφειό (11 β.).  Οι «βυσσινί» με στόχο την δεύτερη σερί νίκη τους και την είσοδο για πρώτη φορά φέτος στην τετράδα  θα επιχειρήσουν να προσπεράσουν την ομάδα του Κ. Μπακάλη έχοντας αμφίβολο πάντως τον Ονουάτσι που τις περασμένες ημέρες έχασε κάποιες προπονήσεις. Από την άλλη, το Επιτάλιο, για πρώτη φορά ίσως φέτος, χωρίς ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα θα προσπαθήσει να φύγει αλώβητο από την έδρα του Αστέρα, παραμένοντας εντός ζώνης πλέι οφ.

Νίκη Τραγανού – Ολυμπιάδα Γουμέρου: Η επιστροφή στα τρίποντα και η διεύρυνση του αήττητου σερί που τρέχει εδώ και τέσσερα ματς είναι το ζητούμενο σήμερα για τη Νίκη Τραγανού, με τον Θ. Λούρμπα να έχει αμφίβολους τους Γεωργιόπουλο και Κ. Κολοτούρο. Αντίπαλος της, η Ολυμπιάδα Γουμέρου  που προέρχεται από δυο διαδοχικές ήττες και σήμερα θέλει να ρεφάρει, όμως ξέρει ότι κάτι τέτοιο είναι πολύ δύσκολο τη στιγμή που αρκετοί ποδοσφαιριστές της απέχουν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

ΑΠΟ Κουρτεσίου – Πέλοπας Πύργου: Κουρτέσι και Πέλοπας διασταυρώνουν σήμερα τα ξίφη τους με στόχο μια νίκη που στην πορεία του πρωταθλήματος μπορεί να αποδειχτεί… έξι πόντων. Ο ΑΠΟΚ έχει μεγαλύτερη ανάγκη βαθμών στη φάση που βρίσκεται και θα παραταχθεί χωρίς ιδιαίτερα αναγκαστικά προβλήματα ενώ οι Πυργιώτες που προέρχονται από το σπουδαίο τρίποντο επί του Βαρθολομιού, θέλουν να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και εκτός έδρας έχοντας ωστόσο αμφίβολο τον τραυματία Παπαγεωργίου. Ο αγώνας έπειτα από χθεσινοβραδινή αλλαγή θα διεξαχθεί τελικά στο «Γρ. Καλάκος» της Βάρδας

Προοδευτική Μανωλάδας – Πέλοπας Πελοπίου: Δυο ομάδες με άμεση ανάγκη για βαθμούς που προέρχονται από την πρώτη τους φετινή νίκη θα τεθούν αντιμέτωπες σήμερα στην Μανωλάδα. Από τη μία, η γηπεδούχος Προοδευτική που στο δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας ματς μετά την εξάρα στο Κατσαρού θέλει να κάνει το δύο στα δυο χωρίς όμως τον Ανδρέα Βαλογιάννη που έχει θλάση και από την άλλη ο Πέλοπας Πελοπίου ο οποίος με αναπτερωμένο ηθικό αλλά χωρίς τους Τζάρο, Αγγελόπουλο και αμφίβολους τους Δρουβιώτη, Καρβουνιάρη θα προσπαθήσει για το θετικό αποτέλεσμα.

Η βαθμολογία (Σε 6 αγώνες)

Δόξα Ν.Μ. 14-5 15

Αίας Γαστούνης 16-1 14

Ξενοφών 13-7 11

Αλφειός 6-2 11

—————————-

Αστέρας Αμ. 5-4 10

Ολυμπιάδα 8-7 8

Πέλοπας 5-5 8

Ολυμπιακός Σαβ. 7-10 8

Νίκη Τρ. 7-6 7

Ηλειακός Β. 8-5 6

—————————-

Πελόπιο 10-16 5

Κουρτέσι 9-13 5

—————————-

Προοδευτική 7-15 3

Ν. Κόροιβος 3-22 3

Όλη η επικαιρότητα