ΕΠΣ Ηλείας

Α1 Κατηγορία – Dedalos Security: Ξενοφών και Δόξα κόντρα στους νεοφώτιστους!

Ακούστε το άρθρο

Με  δυο παιχνίδια που έχουν ξεκάθαρο φαβορί ανοίγει σήμερα η αυλαία της 3ης αγωνιστικής στην Α1 κατηγορία.

Στην Κρέστενα, ο Ξενοφων θέλει να διπλασιάσει τις νίκες του κόντρα στους νεοφώτιστους και θα υποδεχθεί τον Πέλοπα Πελοπίου ενώ στη Νέα Μανωλάδα, η Δόξα που προέρχεται από τη σπουδαία νίκη στο Τραγανό, θα φιλοξενήσει τον Νέο Κόροιβο Κατσαρού.

Ο αγώνας των Κρεστένων θα ξεκινήσει στις 3.30 μ.μ. ενώ αυτός της Νέας Μανωλάδας μια ώρα αργότερα, στις 4.30 μ.μ.

Αναλυτικά παίζουν:

Ξενοφών Κρεστένων – Πέλοπας Πελοπίου: Με στόχο την δεύτερη σερί του νίκη ο Ξενοφών Κρεστένων θα υποδεχθεί τον Πέλοπα Πελοπίου σε ένα ματς στο οποίο ο αρχηγός της πρώτης ανόδου των ερυθρόλευκων σε εθνική κατηγορία Κώστας Δρακόπουλος θα επιστρέψει ως αντίπαλος προπονητής. Για τους Νταμπλούχους, επιστρέφει ο Π. Κουτσογιαννάκης που εξέτισε την τιμωρία του και μοναδικό πρόβλημα παραμένει ο μακροχρόνια τραυματίας Α. Κουτσογιαννάκης. Οι νεοφώτιστοι, μετά τον τραυματισμό του Αθανασόπουλου, θα παραταχθούν με τον Νικολόπουλου κάτω από τα δοκάρια που επιστρατεύτηκε ελέω συνθηκών ενώ θα απουσιάσει ο Αγγελόπουλος που παρουσιάστηκε στο στρατό και αμφίβολοι είναι λόγω τραυματισμού οι Ζαφείρης και Μπακόπουλος.

Δόξα Ν. Μανωλάδας – Νέος Κόροιβος Κατσαρού:  Στο τελευταίο – μέχρι νεοτέρας – παιχνίδι στο «Β. Μουρκιώτης» μιας και θα κλείσει για έργα συντήρησης, η Δόξα θέλει να διατηρήσει το απόλυτο και να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας κόντρα στον Κόροιβο Κατσαρού. Ο Γ. Λαγός δεν μπορεί να υπολογίζει για το σημερινό ματς τους τραυματίες Κάτσενο και Κλαογερόπουλος ενώ αμφίβολος είναι ο Πολίτης που νιώθει ενοχλήσεις. Οι νεοφώτιστοι από την άλλη, ακόμα ψάχνουν τους πρώτους βαθμούς και το πρώτο τους γκολ στην Α1 ΚΑΙ σήμερα θα παρουσιαστούν πάνοπλοι αλλά γνωρίζοντας πως έχουν πολύ δύσκολο έργο.

Η βαθμολογία (Σε 2 αγώνες)

Αίας Γαστούνης 11-0 6

Δόξα Ν.Μ. 3-1 6

Ξενοφών 6-1 4

Αλφειός 2-0 4

Πέλοπας 2-0 4

Ολυμπιάδα 4-3 4

Πελόπιο 2-2 2

Ηλειακός Β. 0-0 2

Νίκη Τρ. 2-3 1

Αστέρας Αμ. 0-1 1

Κουρτέσι 2-4 1

Ολυμπιακός Σαβ. 2-6 1

Ν. Κόροιβος 0-7 0

Προοδευτική 1-9 0

Όλη η επικαιρότητα