ΕΠΣ Ηλείας

Α1 Κατηγορία – Dedalos Security: «Ζόρικη» έξοδος για Ενιπέα στο Επιτάλιο – Γειτονικά ντέρμπι σε Π. Μανωλάδα και Σαβάλια

Ακούστε το άρθρο

Τέσσερα παιχνίδια περιλαμβάνει σήμερα το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής στην Α1 κατηγορία με το σημαντικότερο όλων να διεξάγεται στο Επιτάλιο, εκεί όπου ο γηπεδούχος Αλφειός, υποδέχεται τον φιλόδοξο Ενιπέα. Από τα υπόλοιπα ματς, ξεχωρίζουν τα δυο γειτονικά ντέρμπι, όπως είναι αυτά στην Π. Μανωλάδα (Προοδευττική – Δόξα), και στα Σαβάλια(Ολυμπιακός – Αίας). Ενώ στο Κουρτέσι ο ΑΠΟΚ έχει τον πρώτο λόγο.

Αναλυτικά παίζουν:

ΕΠΙΤΑΛΙΟ: Αλφειός Επιταλίου –Ενιπέας Λαντζοίου 3 μ. μ.: Άλλα περιθώρια απώλειας βαθμών αν δε θέλει να χάσει επαφή με τις ψηλές θέσεις δεν υπάρχουν στον Αλφειό. Από την άλλη ο φιλόδοξος  Ενιπέας , θα αγωνιστεί με στόχο μόνο το διπλό , που θα τον κρατήσει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή!

ΚΟΥΡΤΕΣΙ: ΑΠΟ Κουρτεσίου –Α.Ε. Πηνείας 3 μ. μ.  : Το εντυπωσιακό έως τώρα  ξεκίνημα της φετινής Α1 κατηγορίας του ΑΠΟΚ, σταμάτησε  στο Ενωσιακό την προηγούμενη  αγωνιστική! Ετσι σημερα  θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στην «ουραγό» Α.Ε. Πηνείας , που θα πάει στο Κουρτέσι με στόχο να εξαντλήσει τις πιθανότητες που της αναλογούν για ένα θετικό αποτέλεσμα.

ΣΑΒΑΛΙΑ: Ολυμπιακός  Σαβαλίων  –  Αίας Γαστούνης  3 μ. μ.: Τοπικό ντέρμπι είναι η αναμέτρηση  του γηπέδου Σαβαλίων, με τον εντυπωσιακό έως τώρα πρωτοπόρο Ολυμπιακό να υποδέχεται τον ενισχυμένο από τις τελευταίες του μεταγραφές Αίαντα Γαστούνης! Βέβαια οι πρωτοπόροι είναι το φαβορί, αλλά σε αυτά τα ματς, ποτέ μην λες ποτέ!

Π. ΜΑΝΩΛΑΔΑ: Προοδευτική Π. Μανωλάδας – Δόξα Ν. Μανωλάδας 3 μ. μ. : Ματς  χωρίς φαβορί  έχουμε εδώ, όπου  η γηπεδούχος Προοδευτική που φέτος δεν ξεκίνησε καλά, δεν βλέπει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη,  κόντρα στην  γειτόνισσα της Δόξα, που σήμερα ξέρει ότι έχει πολύ δύσκολο έργο.

Η Βαθμολογία (σε 6 αγώνες)

Ολυμπ. Σαβαλίων  16   12-2

Ενιπέας Λ.  15   17-5

Ξενοφών Κρ.  13   13-7

Μακρίσια  12    13-11

Δόξα Ν.Μ.  11   12-8

Λ. Αστέρας  11   7-3

Κουρτέσι  10   9-4

Αλφειός  10   7-4

Ηλειακός Λ.  10   6-5

Ολυμπ. Ζαχάρως  9   8-6

Θύελλα  7   7-13

Ολυμπιάδα  6    4-4

Αίας Γ.   3   5-16

Προοδευτική  3   5-11

Α.Ε. Πηνείας  1   2-10

Κένταυρος Μ. —  –

Όλη η επικαιρότητα