ΕΠΣ Ηλείας

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : H ώρα της «κρίσης» σε κορυφή και «ουρά»

Ακούστε το άρθρο

Τρεις αγωνιστικές απέμειναν μέχρι το φινάλε της κανονικής διάρκειας της Α1 κατηγορίας και η 27η αγωνιστική αυτής, που διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο δεν μας έκανε… σοφότερους σε ότι έχει να κάνει με τις θέσεις της τετράδας και των πλέι άουτ, καθώς αυτό που διαφαινόταν πριν την σέντρα, συνεχίζει να ισχύει και μετά το τελευταίο σφύριγμα.

Σύμφωνα με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, όλα θα κριθούν στο νήμα καθώς τα πάντα ανοιχτά τόσο για τις δυο τελευταίες θέσεις των πλέι οφ, όσο και για αυτές των πλέι άουτ και τα παιχνίδια που έρχονται αναμένονται καθοριστικά για το μέλλον των ομάδων που αναμειγνύονται.

Η «Πατρίς σπορ» σας παρουσιάζει σήμερα πως έχουν τα πράγμα στην κορυφή και την «ουρά» της βαθμολογίας με τις εναπομείνασες αγωνιστικές υποχρεώσεις και τις βαθμολογίες των ομάδων.

Δεν αλλάζει η κορυφή, προβάδισμα η Δόξα, «παίζεται» η 4η θέση

Όσον αφορά την κορυφή, Ενιπέας Λαντζοΐου και Ξενοφών Κρεστένων έχουν κλειδώσει τις δύο πρώτες θέσεις των πλέι οφ, με τους πράσινους εκτός συγκλονιστικού απροόπτου να τερματίζουν πρώτοι και τους ερυθρόλευκους δεύτεροι. Από εκεί και πέρα, η Δόξα έχει πάρει «κεφάλι» για την 3η θέση ενώ η 4η και τελευταία θα παιχθεί μεταξύ Επιταλίου, Ζαχάρως και Σαβαλίων, με τους ερυθρόλευκους πάντως μετά την εντός έδρας γκέλα κόντρα στον Ηλειακό να έχουν πλέον μειωμένες πιθανότητες.

Το πρόγραμμα

Ενιπέας Λαντζοΐου (64β.)

Κουρτέσι εκτός

Ηλειακός εντός

Ξενοφών εκτός

Ξενοφών Κρεστένων (59β.) 

Ηλειακός εκτός

Σαβάλια εκτός

Ενιπέας εντός

Δόξα (53β.)

Λευκός Αστέρας εκτός

Κουρτέσι εντός

Ηλειακός εκτός

Αλφειός (52 β.)

Σαβάλια εντός

Ολυμπιάδα εκτός

Θύελλα εντός

Ολυμπιακός Ζαχάρως (51β.)

Μακρίσια εκτός

Λευκός Αστέας εντός

Κουρτέσι εκτός

Ολυμπιακός Σαβαλίων (49 β.)

Αλφειός εκτός

Ξενοφών εντός

Ολυμπιάδα εκτός

 

Η Βαθμολογία αν άρχιζαν σήμερα τα Πλέι Οφ

Ενιπέας 5

Ξενοφών 2

Δόξα 0

Αλφειός 0

 

«Μάχη» για  την απευθείας παραμονή, στα «σχοινιά» ο Ηλειακός

Πάμε τώρα στην σωτηρία, όπου μετά και τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου και με δεδομένο πως από τα τρία ματς που μένουν, Αίας,  Προοδευτική και Μακρίσια θα πάρουν το ένα άνευ αγώνα, αυτές οι τρεις ομάδες είναι λίγο πιο  μπροστά σε σχέση με τις υπόλοιπες για την απευθείας παραμονή. Οι άλλες δυο που όπως φαίνεται θα παλέψουν γι’ αυτή, είναι το Σκουροχώρι και το Κουρτέσι, με την Ολυμπιάδα Γουμέρου να φαίνεται δύσκολο να προλάβει το «τρένο» και να ετοιμάζεται σιγά σιγά για τα πλέι άουτ. Σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκεται ο Ηλειακός Λεχαινών που θα πρέπει να δώσει μάχη για να κρατηθεί εντός ζώνης μπαράζ καθώς στα εναπομείναντα ματς έχει να αντιμετωπίσει Ξενοφώντα, Ενιπέα και Δόξα.

Το πρόγραμμα

Μακρίσια (39 β.)

Ζαχάρω εντός

Αίας εντός

Μαγούλα εκτός

Προοδευτική (38 β.)

Ολυμπιάδα εντός

Θύελλα εκτός

Πηνεία 3-0 α.α.

Λευκός Αστέρας 38 (β.)

Δόξα εντός

Ζαχάρω εκτός

Αίας εντός

Αίας (38 β.)

Πηνεία 3-0 α.α.

Μακρίσια εκτός

Λ. Αστέρας εκτός

ΑΠΟ Κουρτεσίου  (37 β.)

Ενιπέας εντός

Δόξα εκτός

Ζαχάρω εντός

Ολυμπιάδα Γουμέρου (35 β.)

Προοδευτική εκτός

Αλφειός εντός

Σαβάλια εντός

Ηλειακός (32 β.)

Ξενοφών εντός

Ενιπέας εκτός

Δόξα εντός

Όλη η επικαιρότητα