ΕΠΣ Ηλείας

Α’1 Κατηγορία Ηλείας: Σέντρα σε πλέι οφ και πλέι άουτ

Ακούστε το άρθρο

Σε Ν. Μανολάδα και Αμπελόκαμπο συγκεντρώνονται τα βλέμματα όλου του φίλαθλου κοινού της Ηλειας καθώς σε αυτά τα δυο γήπεδα σήμερα το απόγευμα ξεκινούν τα πλέι οφ και πλέι άουτ της Α1 κατηγορίας. Συγκεκριμένα, για τα πλέι οφ, στο «Β. Μουρκιώτης» η δεύτερη της βαθμολογίας Δόξα θα υποδεχτεί την τρίτη Νίκη Τραγανού ενώ για τα πλέι άουτ, στον Αμπελόκαμπο, ο τοπικός Εθνικός θα αντιμετωπίσει τον Κένταυρο Μαγούλας. Τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 5.30 μ.μ.

Αναλυτικά:

ΠΛΕΙ ΟΦ

Δόξα Ν. Μανολάδας – Νίκη Τραγανού: Πλέι οφ, πράξη πρώτη στη Ν. Μανολάδα με την τοπική Δόξα να θέλει να εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημα έδρας που έχει για να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος. Στην αντίπερα, η Νίκη Τραγανού θα ταξιδέψει στο «Β. Μουρκιώτης» με στόχο να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση και να πάρει «κεφάλι» στη σειρά.

ΠΛΕΙ ΑΟΥΤ

Εθνικός Αμπελοκάμπου – Κένταυρος Μαγούλας: Για μια θέση στον… «ήλιο» θα παλέψουν σε αυτή τη σειρά Εθνικός και Κένταυρος με τους γηπεδούχους που θα έχουν για πρώτη φορά τον Μ. Παπουτσή στον πάγκο να θέλουν να ξεχάσουν τι προηγήθηκε και τους έφερε μέχρι τα μπαράζ ψάχνοντας τη νίκη που θα τους δώσει μεγάλο προβάδισμα. Η ομάδα της Μαγούλας όμως είναι έμπειρη και αφού κατάφερε να μπει στα πλέι – άουτ θα τα δώσει όλα για την παραμονή, αρχής γενομένης από σήμερα.

Το πρόγραμμα

 

Πρώτοι αγώνες

ΠΛΕΙ ΟΦ

Σάββατο 6/5

Δόξα Ν.Μ. – Νίκη Τραγανού

Κυριακή 7/5

Πανηλειακός – Ξενοφών Κρεστένων

ΠΛΕΙ ΑΟΥΤ:

Σάββατο 6/5

Εθνικός Αμπελοκάμπου – Κένταυρος Μαγούλας

Κυριακή 7/5

ΑΟ Χάβαρι – Ηλειακός Βαρθολομιού

Δεύτεροι αγώνες

ΠΛΕΙ ΟΦ 

Τετάρτη 10/5

Ξενοφών Κρεστένων – Πανηλειακός

Νίκη Τραγανού – Δόξα Νέας Μανολάδας

ΠΛΕΙ ΑΟΥΤ

Κυριακή 14/5

Ηλειακός Βαρθολομιού – ΑΟ Χάβαρι

Κένταυρος Μαγούλας – Εθνικός Αμπελοκάμπου

Όλη η επικαιρότητα