Αθλητισμός Μπάσκετ

Α2 ΕΣΚΑΗ: Σήμερα στο παρκέ και οι τρεις ηλειακές ομάδες

Ακούστε το άρθρο

Η Α2 ΕΣΚΑΗ, συνεχίζεται σήμερα με την έβδομη αγωνιστική, όπου αγωνίζονται και οι τρεις ηλειακές ομάδες.

Στις 6:30μ.μ. στο Αέθλειον η πρωτοπόρος και αήττητη ΑΕΛ υποδέχεται τον Παναχαϊκό. Στις 8:30μ.μ. στην Αμαλιάδα ο ΑΣΣ Αμαλιάδας υποδέχεται την ΕΦΑ Αιγίου, ενώ στις 8:15μ.μ. στο γήπεδο της Παναγίας Αλεξιώτισσας, ο Πανωλενειακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Αχαιό.

Μόνη αήττητη ομάδα του Πρωταθλήματος είναι η ΑΕ Λεχαινών στην Α2 ΕΣΚΑΗ, μετά το πέρας έξι παιχνιδιών. Η ομάδα του Γρηγόρη Κακολύρη διαθέτει και την καλύτερη επίθεση με 445 πόντους, έναντι 432 του Κρόνου, ο οποίος βρίσκεται δεύτερος. Πιο κατω βρίσκεται η Νίκη Προαστίου με 412 πόντους. Στην 5ηθέση βρίσκεται ο ΑΣΣ Αμαλιάδας με 364 πόντους.

Στη δεύτερη θέση του πίνακα των σκόρερ της Α2 ΕΣΚΑΗ βρίσκεται ο Βαγγέλης Κιούφης του ΑΣΣ Αμαλιάδας. Μάλιστα ο Κιούφης, είναι και τρίτος μπόμπερ του Πρωταθλήματος, με 14 τρίποντα, πίσω από τον Πίκιο της Νίκης Προαστίου ο οποίος έχει 16 και τον Στάικο του Φαέθωνα Αντιρρίου, επίσης με 16. Ο Βαγγέλης Κιούφης έχει σημειώσει συνολικά στις έξι πρώτες αγωνιστικές 130 πόντους, έξι μόνο πίσω από τον Πίκιο ο οποίος βρίσκεται στην πρώτη θέση. Ο Βαρδίκος της ΑΕ Λεχαινών βρίσκεται στην τρίτη θέση με 116.

Όλη η επικαιρότητα