ΕΠΣ Ηλείας

A2 Κατηγορία – Ανθούλης Ταχυμεταφορές: Μια στροφή… πριν το φινάλε!

Ακούστε το άρθρο

Ολοκληρώνεται το ερχόμενο Σάββατο η κανονική περίοδος στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας της ΕΠΣΗ, και είναι μια ευκαιρία σήμερα να δούμε τι γίνεται σε κορυφή και «ουρά» της βαθμολογίας!

       Ο τίτλος και οι άλλες θέσεις ανόδου:

Την απευθείας άνοδο και την επιστροφή του στην Α1, πανηγυρίζει ήδη ο : Ηλειακός Βαρθολομιού (και μαθηματικά)! Από εκεί και πέρα, οι επόμενες τέσσερεις ομάδες της βαθμολογίας θα παίξουν πλει – οφ ανόδου μεταξύ τους σε διπλούς αγωνες , με στόχο δυο ακόμα θέσεις ανόδου!

Η ΕΙΔΙΚΗ Βαθμολογία έναρξης των Πλέι οφ (αν τελείωνε σήμερα θα ήταν): Δάφνη Ανδρ.  2, Πέλοπας Πελοπ. 2,Πέλοπας Πύργ.  2 και Ν. Κόροιβος Κατσ.  0

Τι γίνεται σε ότι αφορά τον υποβιβασμό με την τωρινή εικόνα της βαθμολογίας:

Οι δυο τωρινοί τελευταίοι της βαθμολογίας , Αργοναύτης Κατακόλου και Ίφιτος Καλυβίων, θα υποβιβάζονταν απευθείας. Ενώ στα τρία ζευγάρια των πλει – άουτ η κατάσταση διαμορφώνεται ως εξής : Σε δυο εξ αυτών, η διαφορά είναι μεγαλύτερη (οπότε δεν υπάρχουν πλέι άουτ, αλλά απευθείας, υποβιβασμός αντίστοιχα, για τον Αχιλλέα Νεοχωρίου και τον ΠΑΟ Κακοβάτου, ενώ οι Λέοντες έναντι του Αχιλλέα Νεοχωρίου, και ο Αετός Κέντρου έναντι του ΠΑΟ Κακοβάτου σώζονται! Στο τρίτο τώρα  ζευγάρι, προσωρινά υπάρχει εντός διαφορά, και έτσι  Εθνικός Γερ. – Απόλλων Ν.Φ. , θα δώσουν αγώνες  μπαράζ!

Οι  όροι διεξαγωγής των αγώνων υποβιβασμού (play out) ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Θα γίνουν δυο αγώνες το λιγότερο, και τρεις το περισσότερο, ως εξής: Ο πρώτος (1ος) αγώνας θα διεξάγεται στην έδρα της ομάδας με την καλύτερη βαθμολογία στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Ο δεύτερος (2ος) αγώνας θα διεξάγεται στην έδρα της ομάδας με την μικρότερη βαθμολογία στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, και εφόσον χρειαστεί τρίτος (3ος) αγώνας αυτός θα διεξάγεται στην έδρα της ομάδας με την καλύτερη βαθμολογία στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Η πρώτη (1η) ομάδα χρειάζεται τέσσερις (4) βαθμούς ή τρεις (3) ισοπαλίες και η δεύτερη (2η ομάδα) πέντε (5) βαθμούς, για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Όλη η επικαιρότητα