Επιχειρήσεις Ηλεία

AB Food Market Αμαλιάδα: Άνοιξε νέο κατάστημα και προσφέρει 10% επιπλέον έκπτωση

Ακούστε το άρθρο

Με ένα τριήμερο προσφορών ανταποδίδει το AB Food Market Αμαλιάδας την αγάπη και την εμπιστοσύνη που του έχουν δείξει οι συμπολίτες του στα 9 χρόνια της λειτουργίας του. Έτσι, με αφορμή τα εγκαίνια του δεύτερου καταστήματος ΑΒ Food Market στην πόλη της Αμαλιάδας, οι καταναλωτές, για τρείς συνεχόμενες ημέρες 13-15/07, θα βρίσκουν όλα τα προϊόντα στα ράφια με επιπλέον έκπτωση και στα δύο καταστήματα!

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στην εφ. «Πατρίς» ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης AB Food Market Αμαλιάδας κ. Χρήστος Μπεβούδας: «Το δεύτερο κατάστημα έχει ιδιαίτερη ιστορία και σημασία για την πόλη καθώς εκεί λειτούργησε ένα από τα πρώτα σούπερ – μάρκετ στην πόλη της Αμαλιάδας. Όλοι εμείς που ασχοληθήκαμε με το έργο προσπαθήσαμε, κάτι που ήταν πολύ δύσκολο από όλες τις απόψεις, να διατηρήσουμε την αρχιτεκτονική μορφή του παλιού κτηρίου. Παράλληλα, με σκοπό την τόνωση της τοπικής οικονομίας, μεριμνήσαμε ώστε το 80% των συνεργείων που συντέλεσαν στη δημιουργία του νέου καταστήματος να προέρχονται από την ευρύτερη περιοχή της Αμαλιάδας.

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που σαν επιχειρηματίας μέσα στην Αμαλιάδα καταφέρνω μέσα σε εννέα χρόνια να έχω στο στόλο μου πάνω από 50 άτομα προσωπικό και στα δύο καταστήματα. Θέλουμε να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην πόλη γιατί το δεύτερο κατάστημα δεν τον έφτιαξε ο επιχειρηματίας, το έφτιαξαν οι συμπολίτες μας. Δημιουργήθηκε έτσι ώστε να καλύπτει τις ανάγκες μιας τοπικής κοινωνίας, δηλαδή ένα κατάστημα κατάλληλο για το κέντρο της πόλης.

Το μεγαλύτερο ευχαριστώ γι’αυτή την ανταπόκριση του κόσμου είναι ένα τριήμερο επιπλέον εκπτώσεων και στα δύο καταστήματα.

Προχωράμε και στο δεύτερο κατάστημα μας με την ίδια ποιότητα, τις προσφορές, την εξυπηρέτηση, την καθαριότητα και όλα αυτά που έχουμε σαν αρχή και σαν φιλοσοφία μας».

Σπουδαία κίνηση ανθρωπιάς από την AB Food Market Αμαλιάδας – «Υπάρχει ακόμα αγάπη στην κοινωνία μας»

Όλη η επικαιρότητα