Αχαϊα

Αχαΐα: Δεν έχει τέλος η κτηνωδία – Βασανιστικός θάνατος για σκυλάκι

Ακούστε το άρθρο

Σε ακόμα μια καταγγελία, κακοποίησης ζώου, προχώρησε ο φιλοζωικός σύλλογος ΕΛΑΔΑ στην Κάτω Αχαΐα. Σύμφωνα με την καταγγελία σε χωριό της δυτικής Αχαΐας, εντοπίστηκε νεκρό σκυλάκι δεμένο από ελιά!

skylos-kakop1-300x225.jpg

skylos-kakop2-300x225.jpg

skylos-kakop3-300x225.jpg

Η κτηνωδία δεν έχει τέλος. Να υπενθυμίσουμε ότι πριν από λίγο καιρό, στον Αλισσό βρέθηκε κρεμασμένο από μια ελιά ένα άλλο σκυλάκι, βρίσκοντας βασανιστικό θάνατο.

Σύμφωνα με την καταγγελία του  ΕΛ.Α.Δ.Α:

«ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣ ΕΝΑΣ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΣ που νομίζει ότι έκανε το χρέος του απέναντι σε ένα ανήμπορο πλασματάκι… Σήμερα (σσ χθες) το μεσημέρι δεχτήκαμε τηλ από έναν κύριο από το χωριό Πετροχώρι ή (Δραγάνο) Κάτω Αχαΐας ο οποίος μας είπε ότι μένει στην Πάτρα και ότι στον ελαιώνα του πήγε να μαζέψει της ελιές βρίσκετε ένα πτώμα ενός άμοιρου σκυλάκου 100 Μέτρα μακριά από τα σπίτια του χωριού.. Το ζωάκι αυτό κάποιο κτήνος το έδεσε με χονδρή αλυσίδα από την ελιά και το άφησε χωρίς νερό και φαγητό για να πεθάνει και ενώ τα σπίτια του χωριού είναι μόλις 100 μέτρα από το συμβάν κανένας δεν είδε, κανένας δεν άκουσε τα ουρλιαχτά και το κλάμα του ζώου .. Έτσι λοιπόν το ζωάκι από ότι φαίνεται έφαγε όλα τα κλαδιά γύρω από την ελιά και δεμένο χωρίς νερό ξεψύχησε αβοήθητο αφού κανένα τρόλ δεν ενδιαφέρθηκε γι αυτό.. Αμέσως πήγαμε με την αστυνομία στο συμβάν και είδαμε τα χάλια που επικρατούν στα χωριά της Δυτικής Αχαΐας .. Παρακαλούμε όποιος γνωρίζει κάτι για το ζωάκια αυτό να επικοινωνήσει έστω και ανώνυμα με τον σύλλογο μας στο τηλ 6931147717 ..Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το αστυνομικό τμήμα Κάτω Αχαΐας και ειδικά τον διοικητή του τμήματος κ. Νικόλαο Τερεζάκη για την άψογη συνεργασία που έχουμε και την ευαισθησία που τον διακρίνει γι αυτόν τον ατελείωτο πόλεμο με τα άμοιρα ζώα ..!!».

Πηγή: tempo24

Όλη η επικαιρότητα