Αχαϊα

Αχαΐα: Φονικό στο Σούλι – Συντετριμμένος δηλώνει ο 41χρονος δράστης, ζητά συγνώμη

Ακούστε το άρθρο

Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης ο 41χρονος που κατηγορείται ότι πυροβόλησε και σκότωσε τον 40χρονο γείτονά του στο Νέο Σούλι της Πάτρας, μέσα στο συνεργείο που διατηρεί ο πρώτος. Ο κατηγορούμενος ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.

Στον συλληφθέντα ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Ο συνήγορος του 40χρονου δράστη, Άγγελος Στεργιόπουλος, μιλώντας στους δημοσιογράφους δήλωσε πως αποδεικνύεται και στο οπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, πως ο εντολέας του ήταν σε άμυνα και δέχθηκε επίθεση από το 41χρονο θύμα.

Μάλιστα, δήλωσε, πως ο πελάτης του είναι συντετριμμένος και έχει ζητήσει συγνώμη για την πράξη του, καθώς δεν περίμενε ότι το επεισόδιο θα είχε αυτή την τραγική κατάληξη.

Το φονικό συνέβη τα ξημερώματα προς Δευτέρα, όταν το θύμα μετέβη στο φανοποιείο του   40χρονου στο Νέο Σούλι της Πάτρας. Ο 41χρονος διέρρηξε το συνεργείο, κόβοντας τον προστατευτικό φράχτη του χώρου και προκαλώντας φθορές ακόμα και στην κάμερα ασφαλείας της επιχείρησης.

Ο ιδιοκτήτης ειδοποιήθηκε από τον συναγερμό και μετέβη στο σημείο, δεχόμενος όμως επίθεση από τον 41χρονο ο οποίος πυροβόλησε εναντίον του με δίκαννο και στη συνέχεια άρχισε να τον απειλεί με ένα κλαδευτήρι.

Δυστυχώς το επεισόδιο είχε τραγική κατάληξη. Όπως έγινε γνωστό, ο 41χρονος τράβηξε ένα πιστόλι απαντώντας στις επιθέσεις που δεχόταν από τον 40χρονο. Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι στη διάρκεια της συμπλοκής οι δύο άνδρες καλύπτονταν πίσω από ένα όχημα, ανταλλάσσοντας πυροβολισμούς μέχρι που ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης πυροβόλησε και πέτυχε με μια σφαίρα τον 40χρονο στην αριστερή θωρακική χώρα, στο ύψος της καρδιάς, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Η κηδεία του θύματος θα γίνει την Τετάρτη.

via

Όλη η επικαιρότητα