Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Αχαϊα: Τους έδεσαν και ζητούσαν 4.000 € λύτρα! (VIDEO)

Ακούστε το άρθρο

Μια απίστευτη ιστορία ληστείας και ομηρίας εκτυλίχθηκε προχθές αργά το βράδυ σε παράπηγμα μεταναστών εργατών στο Βουπράσιο της Δυτικής Αχαΐας.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της εφ. «Πατρίς», τρεις Πακιστανοί μετέβησαν προχθές το βράδυ στο παράπηγμα όπου διέμεναν δύο ομοεθνείς τους, ηλικίας 23 και 20 ετών αντίστοιχα, και τους ακινητοποίησαν βιαίως, αφαιρώντας από τον έναν 100 ευρώ και ένα κινητό από τον άλλον.

Στη συνέχεια τους έδεσαν και τους είπαν να τηλεφωνήσουν σε οικείους τους και να ζητήσουν το ποσό των 4.000 ευρώ λύτρα για να τους ελευθερώσουν! Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δύο όμηροι κατάφεραν τα ξημερώματα, υπό αδιευκρίνιστες ως τώρα συνθήκες, να λύσουν τα δεσμά, να τραπούν σε φυγή από το παράπηγμα και να ειδοποιήσουν την Αστυνομία. Οι αστραπιαίες ενέργειες των αστυνομικών του ΑΤ Αχαΐας απέδωσαν άμεσα, καθώς λίγες ώρες αργότερα συνελήφθη ο ένας από τους τρεις επίδοξους απαγωγείς, ηλικίας 23 ετών, για αρπαγή και ληστεία, ενώ αναζητούνται από τις Αρχές οι δύο συνεργοί του.

Όλη η επικαιρότητα