Γ Εθνική

ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ 3 – 0 : «Πλήρωσε» το κακό A’ ημίχρονο

Ακούστε το άρθρο

Αυτή τη φορά σε εκτός έδρας ματς, ο Αστέρας  Αμαλιάδας  δεν μπόρεσε να πάρει κάτι…, όπως είχε κάνει σε Τραγανό και Κρεμαστή Ρόδου! Οι «βυσσινί» του Ηλ. Φωτόπουλου, παρότι είχαν στην σύνθεση τους δυο νέα πρόσωπα, τους Σαρανταυγά και Μουρούτη, ενώ στο 80΄μπήκε και ο Κροτσίδας, εμφανίστηκαν πολύ κακοί στο ξεκίνημα του ματς, και βρέθηκαν στο α΄ μέρος να χάνουν με σκορ 3 – 0, με γκολ στο 23΄, 32΄ με πέναλτι και στο 45΄! Βέβαια στην επανάληψη οι «βυσσινί» ισορρόπησαν το ματς , είχαν κάποιες ευκαιρίες για να μειώσουν και να μπουν στο ματς, όμως μάταια, καθώς το ματς είχε ουσιαστικά τελειώσει από το α΄ ημίχρονο!

Αχαρναϊκός: Κουμής, Ιωαννίδης, Χαραλαμπόπουλος, Δήμου, Τζανέτος, Μουτίδης, Καρβουνίδης, Νικολάου , Νέρες (87′ Δεγαίτης), Μπουλγουρίδης (88′ Ναούμ), Τσιντώνης (84′ Καραγεώργης).

ΑΣΤΕΡΑΣ: Χρήστου, Μωραίτης, Ζουλούμης, Γεωργακόπουλος, Αφράτης, Σαρανταυγάς(35΄ Καραγιάννης), Κυριάζος, Σκόνδρας, Καραγκούνης(80΄Κροτσίδας), Μουρούτης, Μανωλιάς.

Μονόδρομος την Κυριακή η νίκη με Βραχνέικα!

Πλέον ο Αστέρας «κολλησε» στην ουρά της βαθμολογίας, και τα παίζει όλα για όλα την ερχόμενη Κυριακή στην Αμαλιάδα κόντρα στον Διαγόρα Βραχνείκων, όπου η νίκη είναι μονόδρομος!

Όλη η επικαιρότητα