Γ Εθνική

ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ – ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ 0 – 0 : Παλληκαρήσιος βαθμός…

Ακούστε το άρθρο

*Οι  «ερυθρόλευκοι»  έμειναν όρθιοι και στο Μενίδι  έχοντας   ευκαιρίες απέναντι στον Αχαρναικό που ήθελε νίκη  για να  «ανασάνει»!

Σπουδαία  ισοπαλία  πήρε χθες  το απόγευμα μέσα στο Μενίδι ο Πανηλειακός, έχοντας μάλιστα  και τις ευκαιρίες να πάρει και τη νίκη, απέναντι σε μια ομάδα τον Αχαρναικό, που «καιγόταν» για τη νίκη ώστε να ανέβει στη ζώνη της παραμονής, ξεπερνώντας τη δικιά μας Νίκη  Τραγανού!

Οι φάσεις  του αγώνα! 

Πρώτη καλή στιγμή στο 17′, όταν από γύρισμα στην περιοχή του Πανηλειακού ο Τσιντώνης κλώτσησε..αέρα από πολύ καλή θέση.  Στο  22′ μετά από ωραία αντεπίθεση του Πανηλειακού,  ο Σταθάτος γύρισε μέσα στην περιοχή όπου σούταρε ο Μπαρμπαρούσης κι έδιωξε σωτήρια ο Αντωνόπουλος. Στο 28′ έπεσε στην περιοχή ο Μπουλγκουρίδης ζητώντας πέναλτι και είδε κίτρινη κάρτα για θέατρο! Ενώ στο  34′ από βαθιά μπαλιά του Σταθάτου, μπερδεύτηκαν ο Τασιούλης με τον γκολκίπερ Αντωνόπουλο στο ύψος της περιοχής προ του Μπαρμπαρούση,  με τη μπάλα τελικά να περνάει κόρνερ!  Στο 38′ γύρισμα του Σταθάτου από καλή θέση μέσα στην περιοχή πέρασε άουτ.  Και στο 45+3′ σούπερ…κλασική ευκαιρία για τον Πανηλειακό όταν μετά από βαθιά μπαλιά και κακό υπολογισμό του Χαραλαμπόπουλου, βρέθηκε μόνος ο Σταθάτος με τη μπάλα λίγο έξω από την περιοχή προλαβαίνοντας την έξοδο του γκολκίπερ,  και πλάσαρε αλλά όχι με καλή τροχιά κι έτσι η μπάλα πέρασε άουτ.  Στο 54′ ένα κόρνερ που κέρδισε ο Πανηλειακός πέρασε ανεκμετάλλευτο.  Στο 62′ σουτ του Τσιντώνη από καλή θέση πέρασε άουτ.  Και στο 65′ νέα πολύ καλή ευκαιρία για τον Πανηλειακό όταν από πάσα του Αντωνόπουλου βρέθηκε μέσα στην περιοχή και σε διαγώνια θέση μόνος ο Χατζηστάμου που πλάσαρε άουτ!  Στο 79′ δυνατό σουτ του Μουκίδη αποκρούστηκε προσωρινά από τον Κυρίτση, ενώ στη συνέχεια άλλο σουτ του Τσιντώνη από καλή θέση πέρασε άουτ!

Αχαρναϊκός (Γ. Κουδούνης): Αντωνόπουλος, Χαραλαμπόπουλος, Τασιούλης, Μουκίδης, Κυριαζόπουλος (12′ λ.τρ. Μανιδάκης), Δήμος (81′ Αντζέλι), Μπουλγκουρίδης, Καρβουνίδης, Ντος Σάντος, Τσιντώνης, Καραγιώργος (67′ Κυριακίδης)

Πανηλειακός (Άγγ. Διγκόζης): Κυρίτσης, Καμβύσης (60′ Νικολόπουλος), Σταθάτος, Μακροστέργιος, Δ. Τσίγκρηλας, Μπουτσικάκης, Χατζηστάμου, Κωνσταντακόπουλος, Μπαρμπαρούσης, Αντωνόπουλος (82′ Μανωλιάς), Νικολακόπουλος (72′ Π. Τσίγκρηλας).

Όλη η επικαιρότητα