Ελλάδα

Αδελφός Ειρήνης Λαγούδη: Στις έρευνες θα λάβει μέρος και το FBI

Ακούστε το άρθρο

Ο κύριος Γιώργος Λαγούδης, αδελφός της Ειρήνης Λαγούδη, γνωστοποίησε μέσω μιας επιστολής ότι μετά από πρόταση των ομογενών στις ΗΠΑ στην εξιχνίαση της υπόθεσης αναφορικά με τα αίτια θανάτου της αδελφής του θα λάβει μέρος και το FBI.

Όπως δηλώνει στο protothema.gr o κ. Λαγούδης: “Υπάρχει πολύς κόσμος που δεν πίστεψε και κυρίως δεν πείσθηκε στιγμή ότι η Ρηνούλα αυτοκτόνησε. Ανάμεσά τους, μία ομογενής από τις ΗΠΑ η οποία επικοινώνησε μαζί μας και αφού μας ενημέρωσε για μία δολοφονία που παρουσιάζει πολλά κοινά με αυτή της αδελφής μου, εξέφρασε την πρόθεση των ομογενών να αποτανθούν στο FBI προκειμένου να συμβάλλει στην εξιχνίαση της υπόθεσης. Το δεχθήκαμε με μεγάλη χαρά καθώς έχουμε να κάνουμε με μία καθαρή δολοφονία. Αυτή η υπόθεση θα κλείσει όταν η αλήθεια βγει στο φως κι εγώ προσωπικά θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου προκειμένου να λάμψει κάποτε αυτό το φως. Δεν θα σταματήσω εδώ, ούτε θα αρκεστώ στα πορίσματα που μιλούν για αυτοκτονία. Ευχαριστώ τους ομογενείς και όλο τον κόσμο που στέκεται στο πλευρό της οικογένειάς μας και μάχεται για την αλήθεια…”

Η επιστολή του Γιώργου Λαγούδη

«Ο δικηγόρος της Ειρηνούλας κος Ζώης Κώστας αποκάλυψε σε ραδιοφωνική εκπομπή την προηγούμενη εβδομάδα (28/02/2018) ότι ομογενείς της Αμερικής ήρθαν σε επαφή και του ανέφεραν πως με τις προσβάσεις που διαθέτουν  “μέσα” στο FBI θα ζητήσουν την συνδρομή του στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Δηλώνω ότι, τους ευχαριστώ από βάθος καρδιάς. Το πιο σπουδαίο όμως είναι ότι μας γνωστοποίησαν πρόσφατη ταυτόσημη υπόθεση στις ΗΠΑ. Η αστυνομία εκεί το δήλωσε ως αυτοχειρία αλλά τελικά το FBI προχώρησε σε συλλήψεις για δολοφονία!!!

Η πρόταση των ομογενών στις ΗΠΑ για την συνδρομή του FBI, είναι κίνητρο για μένα ώστε να ζητήσω την βοήθεια και των ομογενών Ελλήνων της Ρωσίας. Θα έρθω άμεσα σε επαφή με την εκεί αντίστοιχη του FBI υπηρεσία, ώστε να λάβω τις πολύτιμες συμβουλές της.

Θα ήθελα δε να γνωστοποιήσω ότι ιδιαίτερο ενδιαφέρον δείχνουν  Έλληνες της Αυστραλίας όπου η Ειρηνούλα έχει πολλούς στενούς συγγενείς. Μου μεταφέρθηκε ότι, θα γίνει αίτημα στην εκεί επίσημη αρχή η οποία αναλαμβάνει «ειδικού τύπου» δολοφονίες, ώστε μέσα από την μεγάλη εμπειρία την οποία διαθέτει, να συνδράμει για να βγει στο φως η αλήθεια.
Η αλήθεια θα μαθευτεί με το όποιο κόστος!!!

Η Ειρηνούλα δεν αυτοκτονήθηκε. Ας το ακούσουν εκ νέου, όποιοι από τις πρώτες κιόλας στιγμές από τις πρώτες κιόλας ώρες μίλησαν για αυτοχειρία, χωρίς να έχει βγει ούτε ένα…. μα ούτε ένα επίσημο στοιχείο!»

Σας ευχαριστώ πολύ!

Γ. Λαγούδης

Όλη η επικαιρότητα