Ζώα Ηλεία

«Αδέσποτες Πατούσες Πύργου»: Περιέθαλψαν αδέσποτο τραυματισμένο σκυλί

Ακούστε το άρθρο

Το ποσό των 800 ευρώ προκειμένου να πληρωθεί το χειρουργείο που έπρεπε να γίνει σε τραυματισμένο σκυλί, που βρέθηκε στην Εθνική Οδό Πύργου – Πάτρας τις προηγούμενες ημέρες, προσπαθούν να συγκεντρώσουν τα μέλη και οι εθελοντές της κίνησης «Αδέσποτες Πατούσες Πύργου».

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν ότι:

«Οι αδέσποτες πατούσες Πύργου ειδοποιήθηκαν για σκυλάκι τραυματισμένο στην Εθνική Οδό Πύργου – Πατρών το οποίο έσερνε τα πίσω πόδια του. Σπεύσαμε στο σημείο και βρήκαμε την σκυλίτσα ακίνητη και σοκαρισμένη. Την πήραμε από εκεί καθώς περνούσαν αυτοκίνητα χωρίς να σκεφτούμε το αύριο, το οποίο μας επιφύλαξε διάγνωση πρόσθιο εξάρθρημα σπονδύλου.

Η σκυλίτσα χειρουργήθηκε για να γίνει σταθεροποίηση την επόμενη κιόλας μέρα από τον κ. Δημήτρη Χαριτάκη τον οποίο ευχαριστούμε που είναι πάντα κοντά μας. Η σκυλίτσα είναι καλά και θα επιστρέψει στον Πύργο όπου εθελοντές μας θα της προσφέρουν ανάρρωση με την αγάπη τους.

Δυστυχώς όμως δεν υπάρχουν χρήματα και ζητάμε από τους φιλόζωους να βοηθήσουν να συγκεντρωθεί το ποσό του χειρουργείου που είναι 800 ευρώ και πρέπει να δοθούν άμεσα», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Στο πλαίσιο αυτό, η κίνηση έχει δημοσιεύσει προσωπικό αριθμό λογαριασμού όπου θα συγκεντρωθεί το ποσό, ο οποίος είναι στην Τράπεζα Alpha Bank με IBAN: GR59 0140 5600 5600 0200 2007 575 και αριθ. Λογαριασμού: 56000 200 200 7575 (Όνομα: ADESPOTES PATOYSES PYRGOY).

Όλη η επικαιρότητα