Ηλεία

Αερολέσχη Πύργου: Απολαύστε την Ηλεία… από ψηλά!

Ακούστε το άρθρο

Εντυπωσιάζουν οι πτήσεις με το τετραθέσιο αεροπλάνο «Τσέσνα» που νοίκιασε η Αερολέσχη Πύργου και από την περασμένη Παρασκευή πραγματοποιεί πτήσεις στον …ουρανό της Ηλείας. Μέλη της Αερολέσχης και φίλοι του αεροπλάνου, τις δύο τελευταίες ημέρες, επισκέπτονται το αεροδρόμιο στην 117 Π.Μ. Ανδραβίδας, που φιλοξενείται το αεροπλάνο, προκειμένου να δηλώσουν την συμμετοχή τους και να πετάξουν πάνω από περιοχές της Ηλείας.

Εντυπωσιάζουν οι εικόνες από ψηλά. Εδώ η περιοχή του Πύργου, όπου στο βάθος διακρίνεται το Κατάκολο και το λιμάνι.

Η πρωτοβουλία του προέδρου της Αερολέσχης, Θοδωρή Γιαννακούλια που μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, αποφάσισαν να «ενεργοποιήσουν» και πάλι τα μέλη και τους φίλους που αγαπούν τις πτήσεις και τα αεροπλάνα, φαίνεται πως έχει απόλυτη επιτυχία, καθώς αρκετοί επέλεξαν να «πετάξουν» πάνω από τον Νομό, να βγάλουν φωτογραφίες και φυσικά να ζήσουν την απόλυτη ευχαρίστηση από …ψηλά!

Το τετραθέσιο «Τσέσνα» από την περασμένη Παρασκευή πραγματοποιεί πτήσεις από το αεροδρόμιο της Ανδραβίδας.

Οι πτήσεις θα συνεχισθούν και σήμερα – τελευταία ημέρα παρουσίας του τετραθέσιου αεροπλάνου στην Ανδραβίδα – όπου άνθρωποι κάθε ηλικίας, έχουν δηλώσει ήδη συμμετοχή για να συμμετάσχουν στις πτήσεις που πραγματοποιεί η Αερολέσχη Πύργου.

Ο χειριστής, Γιώργος Ζαχαρόπουλος κατά τη διάρκεια της πτήσης, με συμμετέχοντα μέλη και φίλους του αεροπλάνου.

Με χειριστές τους Θοδωρή Γιαννακούλια και Γιώργο Ζαχαρόπουλο, η απόλυτη εμπειρία, για όσους θέλησαν να την ζήσουν είναι γεγονός, ενώ από τους συμμετέχοντες όλοι εξέφρασαν την ευχαρίστησή τους για την πρωτοβουλία αυτή.

Μέλη και φίλοι του αεροπλάνου δήλωσαν συμμετοχή με την ζήτηση να είναι μεγάλη, όπου οι χειριστές, Θ. Γιαννακούλιας και Γ. Ζαχαρόπουλος, πραγματοποιούν τις πτήσεις.

Και σήμερα πτήσεις

Σύμφωνα με το σημερινό πρόγραμμα, η Αερολέσχη Πύργου θα συνεχίσει να βρίσκεται στον ουρανό της Ηλείας, με το αεροπλάνο «Τσέσνα» μέχρι και τις 4 το μεσημέρι ενώ αμέσως μετά το τετραθέσιο αεροπλάνο θα επιστρέψει στην βάση του στην Αθήνα. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή δεν ήταν η μόνη φορά που το «Τσέσνα» έφτασε στο Νομό, καθώς, όπως ανέφερε ο κ. Γιαννακούλιας, οι πτήσεις αυτές θα συνεχισθούν και τον ερχόμενο Απρίλιο, που από την Αερολέσχη έχει προγραμματισθεί παρόμοια δράση.

Όλη η επικαιρότητα