Αχαϊα

Άφησε το ΙΧ της στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου & πήδηξε στο κενό

Ακούστε το άρθρο

Σε εξέλιξη βρίσκονται από το πρωί του Σαββάτου οι έρευνες Λιμενικού και Αστυνομίας για μια 31χρονη από την Ναύπακτο, η οποία εγκατέλειψε το αυτοκίνητό της με ένα ιδόχειρο σημείωμα πάνω στη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου και φέρεται να έχει πηδήξει στο κενό. 

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στους patrastimes ο κεντρικός λιμενάρχης Πατρών κύριος Κυριακουλόπουλος όπως αναφέρθηκε από το κέντρο διαχείρισης της γέφυρας μία γυναίκα λίγο μετά τις 7.00 το πρωί πήδηξε στο κενό από το μέσον περίπου της γέφυρας στο σημείο πού είναι το μεγαλύτερο ύψος.

Από τις 8.00 το πρωί σκάφος του λιμενικού περιπολεί στην περιοχή για τον εντοπισμό της. Συναγερμός έχει σημάνει στο λιμενικό και την αστυνομία μετά τον εντοπισμό του εγκαταλελειμμένου αυτοκινήτου στη Γέφυρα Ρίου -Αντιρρίου, στο ρεύμα προς Ρίο.

Aπό τη γέφυρα αναφέρουν πως από το βίντεο  που έχουν τη διάθεσή τους η τελευταία εικόνα είναι μέχρι το σημείο που το άτομο το οποίο αναζητείται πλησιάζει στα κάγκελα.Συνεπώς τίποτα δεν μπορεί να ειπωθεί μέχρι στγμης με βεβαιότητα.

Πρόκειται σύμφωνα με πληροφορίες για μια 31χρονη μητέρα από την Ναύπακτο που στο σημείωμα της γράφει «Είμαι άρρωστη,  δεν θέλω να σας επιβαρύνω άλλο.

Το αυτοκίνητο της γυναίκας:

Πηγές: tempo24 , Nafpaktianews , patrastimes

Όλη η επικαιρότητα