ΕΠΣ Ηλείας

«Αφήστε τον Αίαντα να ζωντανέψει ξανά» – Ανακοίνωση των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Αίαντα Γαστούνης

Ακούστε το άρθρο

Εδώ και ένα χρόνο δεν υπάρχει σφυγμός στον μεγάλο Αίαντα. Μια ιστορική ομάδα της Ηλείας που κατάντησε  την περσινή σεζόν σάκος του μποξ για τους αντιπάλους της. Μια ομάδα με ιστορία, με τοπικά πρωταθλήματα, με Κύπελλα Ηλείας, με Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας στην κατοχή της. Το κάθε χωριό πέρσι «ασελγούσε» ποδοσφαιρικά επάνω στον ιστορικό Αίαντα.

Συγκομιδή: 3 βαθμοί σε 34 παιχνίδια. –80 διαφορά τερμάτων. Με μια λέξη: Ταπείνωση.

Κατάφερε να χάσει από ΟΛΕΣ τις ομάδες της κατηγορίας και τα ΔΥΟ παιχνίδια (πλην μιας νίκης) και να υποβιβαστεί με τρόπο πρωτοφανή και εκκωφαντικό. Εμείς ανησυχούμε. Βλέπουμε το βαρέλι δίχως πάτο.

Σας ρωτάμε μετά από πληροφορίες και δημοσιεύματα του τοπικού τύπου:

  • Πόσο ακόμα θα συνεχιστεί αυτή η κατρακύλα;
  • Τι ρόστερ διαθέτει σήμερα ο Αίας;
  • Ποια είναι ακριβώς σήμερα η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου;
  • Τι συμβαίνει με τις Ακαδημίες;
  • Ποιος είναι ο φετινός σχεδιασμός; Ποιο είναι το πλάνο ώστε να επανέλθει ο Αίας εκεί που του αξίζει, τουλάχιστον στην Α1 κατηγορία, μετά την περσινή του ταπείνωση;
  • Στηρίζει η τοπική κοινωνία την παρούσα κατάσταση;
  • Έχει αντίληψη η σημερινή «διοίκηση» της ομάδας τι έχει συμβεί στον ιστορικό μας Αίαντα;
  • Ο Δήμαρχος Πηνειού, τον οποίον κάποιοι από τους υπογράφοντες τον επισκεφθήκαμε πρόσφατα, παρουσιάζοντας του το πλάνο μας για να βρεθεί ο Αίας τα επόμενα χρόνια στην Γ’ Εθνική, θα παρέμβει να δώσει λύση, μιας και γνωρίζουμε ότι αγαπά την ομάδα και έχει προσφέρει τα μέγιστα τα τελευταία χρόνια; Να σημειώσουμε μάλιστα ότι η Γαστούνη τα τελευταία χρόνια διαθέτει τις ιδανικότερες αθλητικές εγκαταστάσεις!
  • Υπάρχει κάποιος επενδυτής (διότι αυτό «ακούγεται» στην τοπική κοινωνία);

Αν ναι, να εμφανιστεί με ονοματεπώνυμο, να παρουσιάσει το πλάνο του και εμείς για το καλό του Αίαντα θα είμαστε οι πρώτοι που θα το στηρίξουμε. Αν όχι, να σταματήσει αυτή η φιλολογία και ο εμπαιγμός στην πλάτη της ομάδας μας.

Ο Αίας κύριοι δεν είναι ομάδα για πειράματα και για να κάνει ο καθένας το «αγροτικό» του και να αγωνίζονται ποδοσφαιριστές άνω των 40 ετών, ντροπιάζοντας τον ιστορικό Αίαντα. Η φανέλα του Αίαντα είναι πολύ βαριά. Η ποδοσφαιρική του κατρακύλα μας έχει συνταράξει και το μέλλον δυστυχώς φαίνεται πως θα αποτελεί συνέχεια του περσινού ποδοσφαιρικού φιάσκου που έλαβε χώρα, αν δεν αλλάξει κάτι άμεσα.

Κύριοι «διοικούντες» ο Αίας διασύρεται. Αν δεν μπορείτε να διασώσετε την κατάσταση, μήπως θα ήταν πιο τίμιο να παραιτηθείτε έστω και τώρα ώστε να μπει ένα τέλος στην ποδοσφαιρική πτώχευση του Αίαντα Γαστούνης;

Αφήστε τον Αίαντα να ζωντανέψει ξανά, φτάνει πια…

Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, πρώην παράγοντες και φίλαθλοι του Αίαντα:

Παυλίδης Σταύρος

Σταματάτος Αναστάσιος

Γιατράς Σπυρίδων

Μπακόπουλος Χαράλαμπος

Κακλαμάνος Ιωάννης

Θεοδοσίου Θωμάς

Μαργαρίτης Ιωάννης

Καραμιχάλης Κωνσταντίνος

Κλάδης Θύμιος

Ηλίας Βούρτσης

Τερζής Στέλιος

Διαμαντής Φανός

Θεόδωρος Φανός

Όλη η επικαιρότητα