Γυναίκα

Αυτά είναι τα μοδάτα trends που κάνουν κακό στην υγεία σου!

Ακούστε το άρθρο

Η μόδα ωραίο είναι να την ακολουθούμε αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να βλάψει την υγεία σου! Ναι σωστά διάβασες. Υπάρχουν ρούχα, παπούτσια κι αξεσουάρ που ενώ θεωρούνται hot trends κάνουν κακό στην υγεία! Πάει κάπου το μυαλό σου; Εμεις τα συγκεντρώσαμε και σας τα παρουσιάζουμε.

  • Skinny jeans. Μπορεί να σου δείχνουν το κορμί τέλειο, ωστόσο αν τα φοράς σε καθημερινή βάση μπορούν να σου προκαλέσουν κολπίτιδες, ενώ πρήζονται τα πόδια και οι αστράγαλοι σε συνδυασμό με τη ζέστη.
  • Κορσές. Αν τον φορέσεις μία φορά σε συγκεκριμένη περίσταση είσαι εντάξει, αν όμως θέλεις να τον υιοθετήσεις σε καθημερινή βάση να το ξεχάσεις. Οι λόγοι; Θα αποκτήσεις πρόβλημα στην αναπνοή σου ενώ κινδυνεύουν τα πλευρά σου με τραυματισμό.
  • Ψηλοτάκουνα παπούτσια (γόβες-πέδιλα). Οι σπόνδυλοί σου δέχονται μεγάλη πίεση προκειμένου να ισορροπήσει το σώμα κι αν είσαι από τις γυναίκες που δεν τα αποχωρίζονται ποτέ, τότε κινδυνεύεις να αποκτήσεις πρόβλημα με τη μέση σου αλλά και με φλεβίτη.
  • Οι huge bags μπορεί να είναι ultra fashion ωστόσο θα σου προκαλέσουν πρόβλημα στον ώμο σου! Όσο γυμνασμένη κι αν είσαι αυτό δεν παίζει ρόλο.

Όλη η επικαιρότητα