Life

Αυτά τα ζώδια θα περάσουν κάπως δύσκολα το 2020

Ακούστε το άρθρο

Το γεγονός ότι ξεκινάει μια καινούργια δεκαετία είναι πραγματικά αισιόδοξο.

Αλλά υπάρχει μόνο ένα πράγμα στη ζωή που είναι σταθερό – ο χρόνος. Θα υπάρξουν έξι εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν το 2020 γεγονός που θα προκαλέσει ένα χάος στο ζωδιακό κύκλο. Συγκεκριμένα, ο Ερμής, η Αφροδίτη, ο Άρης, ο Δίας, ο Κρόνος, ο Ποσειδώνας και ο Πλούτωνας θα βρίσκονται σε μια σύγχυση το 2020. Γνωρίζεις ήδη τι συμβαίνει όταν ο πλανήτης Ερμής αναδρομεί. Από την άλλη, ο Άρης θα επηρεάσει πιθανότατα τις ενέργειες και τις επιθυμίες σου, η Αφροδίτη θα σε κάνει να επανεκτιμήσεις τη σχέση σου και την ικανότητα δημιουργίας χρήματος και αξιών. Ο λόγος που ανέφερα τον Άρη και την Αφροδίτη, οφείλεται ακριβώς στο γεγονός ότι κανένα από αυτά τα ουράνια σώματα δεν ανατρέπεται τόσο συχνά όσο αυτά τα δύο.

Το 2020 κρύβει κακές εκπλήξεις για τα παρακάτω ζώδια: Δίδυμος, Ζυγός και Υδροχόος

Δίδυμος: Μπορεί να αισθανθείς πίεση φέτος

Δεν λέω ότι πρόκειται να είναι ένα κακό έτος, αλλά μπορεί να είναι κάπως δύσκολο για εσένα. Ο Βόρειος δεσμός – το βέλος της παγκόσμιας πυξίδας σου – θα μετατοπιστεί αυτό το έτος και θα σου προκαλέσει προβλήματα που θα ξεπεραστούν με περισσότερους τρόπους από έναν. Κάποιοι από εσάς θα μπορούσαν να βρίσκονται στη διαδικασία της μετεγκατάστασης, ενώ άλλοι κάνουν τα πράγματα πιο επίσημα με τον σύντροφό τους. Όποια και αν είναι η περίπτωση, αυτό είναι το έτος όπου θα σου δοθεί η ευκαιρία να εξελιχθείς ψυχικά, σωματικά και πνευματικά. Είσαι έτοιμη γι’ αυτό;  Τέλος, η Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιό σου από τον Μάιο μέχρι τον Ιούνιο, βάζοντας ένα μεγεθυντικό φακό στις σχέσεις και τις αξίες σου.

Ζυγός: Θα προβληματιστείς

Η αλήθεια είναι ότι είσαι η μόνη που πρέπει να αγαπάς τον εαυτό σου, αλλά έχω την αίσθηση ότι το ξέρεις ήδη. Εκτός αυτού, με την πλούσια πλανητική κυριαρχία της Αφροδίτης στο ζώδιό σου θα σου δοθεί η ευκαιρία να αναθεωρήσεις, να αναλογιστείς και να επαναξιολογήσεις τις σχέσεις και το σύστημα αξιών σου.

Εκτός από αυτό, οι επερχόμενες εκλείψεις – μέσω του άξονα Διδύμου-Τοξότης – θα φέρουν νέες αρχές όσον αφορά την επικοινωνία και τις κοσμοθεωρίες σου κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Τι χρειάζεται να ξανασχεδιάσεις στην επαγγελματική σου ζωή; Τα πράγματα γίνονται καλύτερα για εσένα στο μέλλον; ‘Ενα είναι σίγουρο…Προσδιόρισε τις προτεραιότητές σου και θα είσαι ευχαριστημένη.

Υδροχόος: Αναθεωρείς τα πάντα

Πέρυσι σου δόθηκε η ευκαιρία να αφήσεις τα πράγματα πίσω σου και να απομακρύνεις τις τοξικές ενέργειες που σε κρατούν πίσω από την αλήθεια σου. Ωστόσο, τώρα ήρθε η ώρα να εστιάσεις στην ατομικότητα και την αίσθηση του εαυτού σου. Ο σκοπός της ψυχής σου είναι ήδη γραμμένος στα αστέρια και μόλις ο Κρόνος εισέλθει στο ζώδιό σου τον Δεκέμβριο – όπου θα παραμείνει μέχρι το 2023 – θα σε υποδεχτεί με αρκετές αλλαγές και θα έρθεις αντιμέτωπος με τη πραγματικότητα. Τα καλά νέα είναι ότι ο Κρόνος είναι ο παραδοσιακός κυβερνήτης σου, οπότε όλα βαίνουν καλώς όσο βρίσκεται εντός του σημείου σου. Κάνε ό, τι πρέπει να κάνεις και το έχεις!

VIA

Όλη η επικαιρότητα