Τεχνολογία

Αυτές είναι οι 10 εφαρμογές χωρίς τις οποίες δεν μπορούν να ζήσουν όσοι είναι από 18 έως 34

Ακούστε το άρθρο

Μπορεί η γενιά των millennials να έχει ακούσει πολλά αστεία εις βάρος της, τα οποία ως επί το πλείστον δεν είναι ιδιαίτερα κολακευτικά, αυτό όμως δεν αναιρεί το γεγονός πως πρόκειται για τη γενιά της εποχής μας και, είτε μας αρέσει είτε όχι, όσοι βρισκόμαστε -χοντρικά- στο ηλικιακό φάσμα 18-34, ανήκουμε σε αυτή.

Όπως γνωρίζετε λοιπόν, οι millennials αγαπούν τα νέα trends στη γαστρονομία, προτιμούν το ενοίκιο από την αγορά κατοικίας, δεν θέλουν να μένουν για πολύ καιρό στην ίδια δουλειά ενώ προτιμούν να ξεκινούν τις δικές τους εταιρείες και, φυσικά, λατρεύουν την τεχνολογία.

Ο Business Insider στάθηκε σε αυτό το τελευταίο και, με τη βοήθεια του ComScore, εντόπισε τις 10 εφαρμογές χωρίς τις οποίες τα άτομα 18-34 δεν μπορούν να ζήσουν. Δηλαδή μπορούν, αλλά δεν θέλουν.

Και παρότι οι εφαρμογές που θεωρήθηκαν ως «οι πλέον απαραίτητες» είναι σχετικά αναμενόμενες, η σειρά κατάταξής τους δεν είναι ακριβώς αυτή που θα περιμέναμε. Και αυτό γιατί, ενώ η κοινή λογική θα έβαζε το Facebook ή τις εφαρμογές email στην πρώτη θέση, καμία από αυτές δεν κατάφερε να κατακτήσει την κορυφή.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το top10 των πιο σημαντικών εφαρμογών για τις ηλικίες 18-34, από την λιγότερο στην περισσότερο απαραίτητη, και να βγάλετε τα συμπεράσματά σας.

10. Instagram

9. WhatsApp

8. Apple App Store

7. Google Search

6. Google Maps

5. Youtube

4. Facebook Messenger

3. Facebook

2. Gmail

1. Amazon

Πηγή: huffingtonpost.gr

Όλη η επικαιρότητα