Life

Αυτές είναι οι τροφές που όσο και να φας θα χάνεις κιλά!

Ακούστε το άρθρο

Θα περιμένατε ποτέ ότι υπάρχουν τροφές που αντί να σε παχαίνουν, σε αδυνατίζουν; Κι όμως όσο απίστευτο κι αν σου φανεί υπάρχουν και μάλιστα είναι αγχολυτικές! Ποιες είναι αυτές; Πάρε χαρτί και μολύβι και σημείωσε γιατί από αύριο πρέπει να πας στο σούπερ μάρκετ να τις προμηθευτείς.

Γκρέιπφρουτ. Καίει το λίπος και επιταχύνει τον μεταβολισμό. Είτε κίτρινο είτε πορτοκαλί, είναι το ιδανικό ρόφημα για δίαιτα.

Δημητριακά ολικής άλεσης. Προτίμησέ τα για το πρωινό σου καθώς σου κόβουν την όρεξη γιατί παίρνουν περισσότερο χρόνο για να μεταβολιστούν. Μπορείς να τα συνδυάσεις με γιαούρτι  ή με γάλα.

Πράσινο τσάι. Βοηθά σημαντικά στο αδυνάτισμα και στο μεταβολισμό, ενώ έχει ευεργετικά οφέλη για την υγεία. Μη βάλεις ζάχαρη παρά μόνο μία φέτα λεμόνι.

Καφές. Συγκεκριμένα η καφείνη, καίει περισσότερες θερμίδες. Καλό είναι όμως να μην πίνεις παραπάνω από δύο καφέδες την ημέρα γιατί μετά θα σου προκαλέσει άλλα προβλήματα.

Αβοκάντο. Περιέχει λιπαρά που επιταχύνουν το μεταβολισμό, αλλά καλό είναι να μην καταναλώνεται σε καθημερινή βάση γιατί είναι ένα παχυντικό φρούτο σε σχέση με τα υπόλοιπα.

Καυτερά. Αν σου αρέσουν, τότε μπορείς να τα φας άφοβα αφού καίνε το λίπος!

Όλη η επικαιρότητα