Media

Αυτοί είναι οι 199 πιο σέξι ηγέτες στον κόσμο – Τσίπρας, Παυλόπουλος ανάμεσά τους

Ακούστε το άρθρο

Είναι η λίστα με τους 199 πιο σέξι ηγέτες του κόσμου που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα https://www.hottestheadsofstate.com από την JD & Kate Industries. Ανάμεσα στους πιο σέξι ηγέτες (πίσω από τον πρώτο Τζάστιν Τριντό) ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας (είναι 11ος) και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος (είναι 197ος).

Όσο για τον τελευταίο και… καταϊδρωμένο; Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν.

Είναι μια λίστα… διαφορετική από τις άλλες. Καταρτίστηκε, με… άγνωστα κριτήρια, από την εταιρία δημοσίων σχέσεων JD & Kate Industries. Μια εταιρία πίσω από πολλές χιουμοριστικές σελίδες, όπως περιγράφουν στο site τους.

Ιστοσελίδες που οι JD και Kate (που… διευκρινίζουν ότι δεν είναι παντρεμένοι) δημιουργούν στον ελεύθερο χρόνο τους, όταν… βαριούνται. Και οι οποίοι έχουν επίσης γράψει και βιβλίο. Και έχουν και site που πουλάει κεριά. Πολλά από τα οποία στο… σχήμα των μαλλιών του Ντόναλντ Τραμπ.

Χιουμοριστική ή όχι, η λίστα είναι λίστα και έχει και ελληνικό ενδιαφέρον.

Οι 199 πιο… σέξι ηγέτες

Είναι πάντως μια λίστα που τα αποτελέσματα προκαλούν εντύπωση. Η JD & Kate Industries, πάντως, καλεί τους αναγνώστες αν διαφωνούν να στείλουν… μήνυμα στο twitter.

Και την πρώτη θέση στον πρωθυπουργό του Καναδά Τζάστιν Τριντό μπορεί κανείς να την καταλάβει. Νέος, ωραίος, επιτυχημένος. Και κατά τη λίστα ο πιο σέξι ηγέτης στον κόσμο. Δεύτερη είναι η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας, ετών 37, Τζασίντα Αρντεν. Τρίτος, ο βασιλιάς του Μπουτάν Γίγκμε Κεσάρ Ναμγκιάλ Βανγκτσούκ, τέταρτος ο πρόεδρος του Μεξικού Ενρίκε Πένια Νιέτο. Πέμπτος είναι ο πρόεδρος της Αϊτής Ζονοβέλ Μουαζέ, έκτος ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είναι στην 11η θέση και ο Έλληνας πρόεδρος της Δημοκρατίας στην 197.

Δείτε κάποια από τα πρόσωπα της λίστας

Δείτε ολόκληρη την λίστα εδώ

Πηγή: newsit.gr

Όλη η επικαιρότητα