Ελλάδα

Αυτοί είναι οι νατοϊκοί που ξυλοκόπησαν τον Χανιώτη

Ακούστε το άρθρο

Στα δικαστήρια οδηγήθηκαν λίγο μετά τις 8.30 το πρωί οι δύο νεαροί Βρετανοί στρατιωτικοί οι οποίοι επιτέθηκαν σε 37χρονο Χανιώτη αργά το βράδυ της Παρασκευής, με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα στην ΩΡΛ κλινική του νοσοκομείου Χανίων.

Οι δύο Βρετανοί βρίσκονται αυτή τη στιγμή ενώπιον των δικαστικών αρχών, ενώ κατηγορούνται για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Όπως ανάφερε το ίδιο το θύμα αλλά και ο δικηγόρος του στην εφημερίδα Χανιώτικα Νέα, μέχρι χθες το απόγευμα δεν είχε πάρει την ιατροδικαστική γνωμάτευση για τα τραύματα προκειμένου τα στοιχεία να προσκομιστούν στο δικαστήριο.

Σημειώνεται ότι ο άτυχος άντρας δέχθηκε επίθεση από 4 Βρετανούς στρατιωτικούς στην οδό Τζανακάκη των Χανίων που τον κτύπησαν άσχημα μπροστά στη γυναίκα του. Φίλος του αναγνώρισε τους δύο βασικούς υπαίτιους της επίθεσης λίγο μετά, και οι οποίοι συνελήφθησαν.

Οι Βρετανοί βρίσκονται στα Χανιά για να συμμετέχουν σε στρατιωτική άσκηση. Ο άτυχος άντρας νοσηλεύεται σε πολύ άσχημη κατάσταση στην ΩΡΛ κλινική του Νοσοκομείου Χανίων.

Πηγή: news247.gr

Όλη η επικαιρότητα