Lifestyle

Αυτή είναι η σύντροφος του Κωστή Μαραβέγια – Πολυβραβευμένη πιανίστρια (PHOTO)

Ακούστε το άρθρο

Είναι ένας καλλιτέχνης που κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και μιλά μόνο μέσω της δουλειάς του. Ο Κωστής Μαραβέγιας διανύει μια από τις πιο όμορφες και δημιουργικές φάσεις της ζωής του.

Κάθε του τραγούδι δεν αργεί να γίνει επιτυχία και η συμμετοχή του στο «Τhe Voice» σε ρόλο coach έχει ανεβάσει τις μετοχές του.

Μπορεί ο ίδιος να μην έχει μιλήσει σε συνέντευξή του για την προσωπική του ζωή και για το ποια γυναίκα βρίσκεται στο πλευρό του, ωστόσο η αποκάλυψη ήρθε μέσω της στήλης Talk of The Town του περιοδικού Down Town.

Η σύντροφος του Κωστή Μαραβέγια ονομάζεται Νεφέλη Μουσούρα και είναι πιανίστρια και μάλιστα πολυβραβευμένη. Κοινή τους δημόσια εμφάνιση είχαμε δει στην Επίδαυρο το καλοκαίρι του 2015.

Ποια είναι, όμως, η Νεφέλη Μουσούρα; Στο προσωπικό της site nefelimousoura.com διαβάζουμε:

«Η Νεφέλη Μούσουρα γεννήθηκε στην Αθήνα και ξεκίνησε μαθήματα πιάνου σε ηλικία τεσσάρων ετών. Έχει τιμηθεί απ’την Ακαδημία Αθηνών με το βραβείο “Ελένης Μυκονίου” για νέους πιανίστες (2009). Από οκτώ ετών βραβεύεται σε διαγωνισμούς πιάνου: Χ.Ο.Ν. Α΄ Βραβείο (1997 και 2004), «Φίλων» Α΄ Βραβείο (1998), Konzerteum Γ΄ Βραβείο (2001). Το 2005 έλαβε το Α΄ Βραβείο στους Πανελλήνιους Μαθητικούς Αγώνες του Υπουργείου Παιδείας, ενώ της απονεμήθηκε το Α΄ Βραβείο στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Νέων Ελλήνων Πιανιστών (2010). Έχει επίσης βραβευθεί με τρίτο βραβείο στον παγκόσμιο διαγωνισμό πιάνου “Campillos International Piano Competition” στην Ισπανία.

Έχει συμπράξει ως σολίστ με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με τη Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ, τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων, την Ορχήστρα Πατρών, την Orpheus Kammerorchester (Βιέννη), την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης καθώς και την Sinfonieorchester der Universität Mozarteum (Ζάλτσμπουργκ). Με την τελευταία ορχήστρα συμμετείχε ως σολίστ σε παραγωγή DVD με κοντσέρτα για πιάνο. Έχει ηχογραφήσει επίσης CD που συνοδεύουν μουσικά εκπαιδευτικά βιβλία του εκδοτικού οίκου Helbling Verlag.

Έχει δώσει συναυλίες σε Ελλάδα, Γερμανία, Γαλλία, Αυστρία, Ιταλία. Έχει εμφανιστεί σε σημαντικά φεστιβάλ όπως, μεταξύ άλλων, στο “Φεστιβάλ Ναυπλίου”, στο “Φεστιβάλ Πιάνου Θεσσαλονίκης”, στο “Tο Piano στα forte του” στην Αθήνα και στο φημισμένο Φεστιβάλ “Πιανιστική Άνοιξη” του Deutschlandsberg της Αυστρίας. Εμφανίζεται επίσης τακτικά σε συναυλίες μουσικής δωματίου, ανάμεσα στις οποίες ξεχωρίζει η συνεργασία της με τον βιολονίστα Ivry Gitlis».

Όλη η επικαιρότητα