Ελλάδα

Αυτή την ώρα το τελευταίο αντίο στον Κώστα Βουτσά

Ακούστε το άρθρο

Συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες και απλός κόσμος συρρέουν δακρυσμένοι στη Μητρόπολη Αθηνών

Πανελλήνια συγκίνηση έχει προκαλέσει ο θάνατος του Κώστα Βουτσά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου σε ηλικία 88 ετών. Σε λίγη ώρα από τώρα, στη Μητρόπολη Αθηνών θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία και θα ακολουθήσει πομπή κατά τη διάρκεια της οποίας η σορός του θα μεταφερθεί στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Και στο τελευταίο «αντίο» στον αγαπημένο ηθοποιό είναι όλοι εκεί. Συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες και απλός κόσμος από το πρωί πηγαίνουν στη Μητρόπολη Αθηνών για να αποχαιρετίσουν τον σπουδαίο κωμικό. Η θλίψη είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπα όλων και αρκετοί δε μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυα τους.

Εκεί, στο τελευταίο «αντίο» είναι ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος είχε συγκινήσει με την αποχαιρετιστήρια ανάρτησή του για τον θάνατο του. Είναι επίσης η Ζωζώ Σπουντζάκη – που όπως δήλωσε, δεν πρόλαβε να επισκεφτεί τον καλό της φίλο– η Άννα Φόνσου, ο Παύλος Χαϊκάλης, η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης (ο δήμος Αθηναίων παραχώρησε τιμής ένεκεν τάφο στην οικογένεια ως φόρο τιμής στον σπουδαίο ηθοποιό) και άλλοι πολλοί.

Στεφάνια απέστειλαν, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, οπρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, η ΚΕ του ΚΚΕ, ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Μίμης Πλέσσας, ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ, η Φίνος Φιλμ, ο Κινηματογράφος Τριανόν, ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο Λάκης Λαζόπουλος κ.ά.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:

Ο Άνθιμος Ανανιάδης και η μητέρα του, Εύη Καραγιάννη -πρώην σύζυγος του Κώστα Βουτσά.
Παύλος Χαϊκάλης
Πέτρος Φιλιππίδης, Λάκης Λαζόπουλος
Ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης
Ο γγ του ΚΚΕ. Δημήτρης Κουτσούμπας
Αλέξανδρος Λυκουρέζος
Η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη
Άννα Παναγιωταρέα
Κώστας Γεωργουσόπουλος
Βασίλης Χαραλαμπόπουλος
Άννα Βερούλη
Σπύρος Μπιμπίλας
Παύλος Ορκόπουλος
Έλενα Τσαβαλιά
Άννα Φόνσου
Ελένη Φιλίνη
Θανάσης Τσαλταμπάσης
Ελίζα Βόζενμπεργκ
Σάντρα Βουτσά

newsbeast.gr

Όλη η επικαιρότητα