Αυτό Είναι Το Νέο Αγαπημένο Χρώμα των Διακοσμητών

Τα social media φαίνεται να έχουν κυριευθεί από μια απόχρωση, φυσική, γήινη και απαλή, που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής για μια ακόμα χρονιά.
Πρόκειται για το γκρεζ, ένα χρώμα που βρίσκεται ανάμεσα στο γκρι και το μπεζ.

Σύμφωνα με τον Σπύρο Σούλη, ο γκρι είναι ένα χρώμα που προσφέρει σοφιστικέ στιλ σε έναν χώρο ενώ το μπεζ δίνει μια πιο φυσική αίσθηση. Ενώνοντας αυτά τα δύο χρώματα δημιουργείται το γκρεζ που αποτελεί το πιο στιλάτο χρώμα για κάθε είδους σπίτι.

Το γκρεζ ταιριάζει σε κάθε χώρο του σπιτιού ακόμα και στην κουζίνα.

γκρεζ

Βάλτε μια από τις παραπάνω αποχρώσεις στην κουζίνα σας και κάντε την να δείχνει πιο ζεστή και φιλόξενη.

Το συγκεκριμένο χρώμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί με δύο τρόπους. Είτε επιλέγοντας έπιπλα και διακοσμητικά σε αυτήν ακριβώς την απόχρωση, είτε αναμειγνύοντας γκρι και μπεζ κομμάτια ώστε να δημιουργήσετε μια ομοιόμορφη ατμόσφαιρα που θα αποτελείται από αυτές τις δύο αποχρώσεις.

Επιλέξτε την απόχρωση του γκρεζ που προτιμάτε.

γκρεζ

Το γκρεζ αποτελεί μια από τις αγαπημένες αποχρώσεις της χρονιάς.

Υπνοδωμάτιο Στο υπνοδωμάτιο αυτή η απόχρωση ταιριάζει φανταστικά. Άλλωστε το γκρι είναι ένα χρώμα που έχουμε πει πως ταιριάζει πολύ σε κρεβατοκάμαρες. Αν το συνδυάσετε λοιπόν με το μπεζ που είναι ένας πιο φυσικός τόνος, θα έχετε ένα πιο ατμοσφαιρικό αποτέλεσμα που θα δώσει ρομαντισμό στον χώρο.

Επιλέξτε μια πιο απαλή απόχρωση του γκρεζ για το υπνοδωμάτιό σας.

γκρεζ

Το γκρεζ είναι ένα χρώμα που ταιριάζει πολύ σε υπνοδωμάτια.

Σαλόνι Το σαλόνι είναι ακόμα ένας χώρος που ταιριάζει πολύ το γκρεζ. Θα σας προτείναμε να το ενισχύσετε με λίγο χρώμα σε κοντινές αποχρώσεις του μπεζ, όπως είναι το κίτρινο, το καφέ, ή το πορτοκαλί.

Το γκρεζ στο σαλόνι δείχνει φανταστικό, ειδικά αν συνδυαστεί με μια τολμηρή τραπεζαρία.

Το έπιπλο της παρακάτω εικόνας είναι σε μια vintage γκρεζ απόχρωση που ταιριάζει πολύ ωραία σε χώρους όπως είναι το σαλόνι ή το χολ. Επιπλέον συνδυάζεται πανεύκολα με κάθε είδους απόχρωση.

Τα γκρεζ έπιπλα ταιριάζουν με κάθε είδους διακόσμηση.

Ένας καναπές σε γκρεζ απόχρωση θα σας λύσει τα χέρια και θα σας δώσει την ευχέρεια να διακοσμήσετε πολύ εύκολα τον υπόλοιπο χώρο ή να αλλάξετε τη διακόσμηση όποτε το θελήσετε.

Γκρεζ καναπές διακοσμημένος με λευκά μαξιλάρια και ριχτάρι.

Τοίχος Το γκρεζ είναι ένα χρώμα που ταιριάζει πάρα πολύ και για το βάψιμο ενός τοίχου στο σπίτι σας. Δείτε στην παρακάτω εικόνα πόσο ωραία φαίνεται ο γκρεζ τοίχος σε συνδυασμό με την gallery που έχει τοποθετηθεί σε αυτόν σε ασπρόμαυρους τόνους.

Το γκρεζ είναι ένα χρώμα που ταιριάζει πολύ και σε τοίχους.

Το γκρεζ είναι ένα χρώμα που ταιριάζει πολύ και σε τοίχους.

γκρεζ

Επιλέξτε μια από τις αποχρώσεις αυτές για τους τοίχους σας και δώστε τους τον χαρακτήρα που τους λείπει.

Διακόσμηση Αν δεν θέλετε να επενδύσετε χρήματα σε μεγάλα έπιπλα που έχουν τη συγκεκριμένη απόχρωση, μπορείτε να επιλέξετε κάποιο διακοσμητικό σε γκρεζ απόχρωση, όπως είναι ένας πίνακας. Ένα έργο τέχνης με αποχρώσεις του μπεζ και του γκρι θα ταιριάξει εύκολα σε διάφορα είδη διακόσμησης.

Αυτός ο πίνακας έχει χρωματισμούς σε μπεζ, γκρι αλλά και γκρεζ.

Μπάνιο Μπορεί αυτή η απόχρωση να σας φαίνεται πολύ απαλή και ουδέτερη αλλά είναι αφοπλιστικά χαλαρωτική. Ταιριάζει λοιπόν ιδανικά στο μπάνιο ενώ συνδυάζεται πανεύκολα με χρυσό αλλά και ασημί. Επομένως μπορείτε να παίξετε και με αυτές τις αποχρώσεις στη διακόσμησή σας. Βάζοντας ασημί στοιχεία στη γκρεζ διακόσμηση ενισχύετε λίγο περισσότερο το γκρι χρώμα, ενώ βάζοντας χρυσά στοιχεία θα ενισχύσετε το μπεζ.

Βάλτε το γκρεζ και στο μπάνιο σας και κάντε το να δείχνει σούπερ πολυτελές.

γκρεζ

Το γκρεζ είναι ένα χρώμα που συνδυάζεται πολύ με ασημί, χρυσό αλλά και άλλες μεταλλικές αποχρώσεις.

Το γκρεζ είναι ένα πολύ δυναμικό χρώμα που ενώ αρχικά φαίνεται αδιάφορο καταφέρνει να γεμίζει ένα χώρο αρκεί να ξέρετε πώς να το εκμεταλλευτείτε σωστά. Βάλτε το στη διακόσμηση του σπιτιού σας και παίξτε με αποχρώσεις του γκρι και του μπεζ δημιουργώντας μια ποικιλία χρωμάτων γύρω από αυτούς του δύο τόνους.

Οι αποχρώσεις που έχουν το σύμβολο F είναι ειδικά επιλεγμένες για εξωτερικές επιφάνειες με υψηλή αντοχή στις καιρικές συνθήκες και στην ηλιακή ακτινοβολία.