Αρχική Life Lifestyle Αυτό είναι το νέο καυτό κορίτσι του Leonardo Di Caprio

Αυτό είναι το νέο καυτό κορίτσι του Leonardo Di Caprio

Ο Leonardo Di Caprio είναι γνωστός καρδιοκατακτητής του Hollywood καθώς φήμες τον έχουν κάνει ζευγάρι με πολλές πανέμορφες γυναίκες, από γνωστές ηθοποιούς μέχρι μοντέλα της Victoria’s Secret.

Τον τελευταίο καιρό η σύντροφος του είναι το κατά 23 χρόνια νεότερο του μοντέλο Camila Morrone. Οι δύό τους είναι μαζί από τον Απρίλιο του 2018 και η σχέση τους μοιάζει να γίνεται όλο και πιο σοβαρή καθώς περνάει ο καιρός.

Getty Images

H Camila Morrone, λοιπόν, ταξίδεψε σε ένα μαγευτικό νησί και μοιράστηκε μαζί μας μέσω Instagram τις διακοπές της. Επισκέφτηκε το νησί Ko Phi Phi Le, στα ανοικτά των ακτών της Ταϊλάνδης όπου ο 44χρονος DiCaprio γύρισεε το 1999 την ταινία The Beach.

Σε μία φωτογραφία μάλιστα οι followers βλέπουν την πλάτη του μοντέλου, καθώς κοιτάζει μακριά από μια βάρκα, ενώ φοράει λευκό μαγιό και και ένα animal print παρεό, την οποία έχει συμπληρώσει με τη λεζάντα “Ko Phi Phi Le”. Το τοπίο που μας παρουσιάζει η Morrone θυμίζει ξεκάθαρα αυτό της ταινίας στην οποία πρωταγωνίστησε τότε ο 24χρονος Di Caprio.

 

Η Camila συνέχισε να μας εντυπωσιάζει και με άλλες εικόνες από τις διακοπές της στην Ταϊλάνδη που παρέμειναν στο ίδιο ύφος με σαφείς αναφορές στη μεγάλη επιτυχία του συντρόφου της.

 

Πηγή: marieclaire.gr