Σπίτι & Διακόσμηση

Αυτό είναι το πιο ωραίο και μοντέρνο σπίτι 30 τμ που έχουμε δει

Ακούστε το άρθρο

Το να μένει κανείς σε μικρό σπίτι θεωρείται από πολλούς μειονέκτημα! Κι όμως, σήμερα θα σας πείσουμε πως τα μικρά σπίτια πλέον είναι το νέο must στον χώρο του real estate και όχι άδικα. Είναι πιο οικονομικά, πιο χαριτωμένα, πιο λειτουργικά και πλέον..με τη βοήθεια μας, μπορούν να είναι και πανέμορφα!

Αυτό το σπίτι σας κάνει μαθήματα διακόσμησης Είναι μόλις 30 τ.μ., αλλά τόσο μα τόσο όμορφο! Τα έχει όλα (και συμφέρει), είναι λειτουργικό και τέλεια οργανωμένο-διακοσμημένο για να μην δείχνει καθόλου υπερβολικά γεμάτο και αποπνικτικό.

Κάντε κλικ στην παρακάτω φωτογραφία για να δείτε ολόκληρη τη gallery και κάθε χώρο αυτού του όμορφου μικροσκοπικού σπιτιού!

Προσοχή! Το ότι ένας χώρος είναι μικρός δεν σημαίνει ότι πρέπει να τον διακοσμήσετε με μικρά έπιπλα. Τα μεγαλύτερα έπιπλα, για την ακρίβεια, είναι καλύτερη επιλογή σε μικρούς χώρους. Απλά φροντίστε να μην πάρετε πολλά μεγάλα έπιπλα. Προτιμήστε να αγοράσετε λίγα και να αφήσετε ένα μεγάλο μέρος του χώρου σας άδειο.
Σαλόνι-τραπεζαρία-γραφείο: Μπορεί αυτά τα τρία δωμάτια να έχουν συμπτυχθεί σε ένα αλλά παρ’όλα αυτά ο χώρος δεν δείχνει καθόλου γεμάτος, είναι μίνιμαλ διακοσμημένος και πολύ μοντέρνος.
Σαλόνι: Στο σαλόνι ένας γκρι καναπές, με πολύχρωμα μαξιλάρι και δύο μεγάλα έργα τέχνης δημιουργούν ένα όμορφο αποτέλεσμα.
Τραπεζαρία: Η τραπεζαρία αποτελείται από ένα πολύ απλό στρογγυλό τραπέζι και 3 κίτρινες καρέκλες από πλεξιγκλάς και μεταλλικά πόδια που δίνουν μια μοντέρνα πινελιά στον χώρο. Σε αυτό βοηθάνε και τα τρία γεωμετρικά φωτιστικά που έχουν τοποθετηθεί, επίτηδες, πάνω από το τραπέζι για να φαίνεται ο χώρος (κάπως) ξεχωριστός.
Γραφείο: Ένα μακρόστενο γραφείο που «κολλάει» πάνω στον τοίχο είναι ιδανική επιλογή για μικρούς χώρους. Λειτουργεί ως γραφείο, ως πάγκος αλλά και ως διακοσμητικό έπιπλο. Η θαλασσί καρέκλα δίνει ακόμα περισσότερο χρώμα στον χώρο.
Κρεβατοκάμαρα: Η κρεβατοκάμαρα είναι πολύ μικρή και ο ιδιοκτήτης αποφάσισε να τη «γεμίσει» με ένα μεγάλο κρεβάτι. Αντί να βάλει ένα μικρότερο κρεβάτι και (πιθανόν) 1-2 κομοδίνα, επέλεξε ένα μεγάλο κρεβάτι για να απολαμβάνει τον ύπνο του όσο καλύτερα μπορεί και συμφωνούμε μαζί του απόλυτα.
Κουζίνα: Η κουζίνα καλύπτει έναν μακρόστενο χώρο και είναι αρκετά άνετη.
Ο ιδιοκτήτης εκμεταλλεύτηκε μέρος αυτού του χώρου για να βάλει έξτρα ντουλάπες για τα ρούχα του, εφόσον δεν χωρούσαν μέσα στο υπνοδωμάτιο.
Στην κουζίνα τοποθέτησε ντουλάπια χωρίς τζάμι, κάτι που συνήθως δείχνει έναν χώρο σκοτεινό.
Βάζοντας, όμως, στα ντουλάπια γυαλιστερή όψη έδωσε τη δυνατότητα στον ήλιο να αντανακλά το φως του πάνω σε αυτές τις επιφάνειες και έτσι να δείχνει ο χώρος πιο φωτεινός.
Μπάνιο: Το μπάνιο είναι μικρό αλλά και σε αυτήν την περίπτωση ο ιδιοκτήτης φέρθηκε έξυπνα. Έβαλε μέσα στο μπάνιο τα απαραίτητα είδη υγιεινής ώστε να μην του λείπει τίποτα αλλά ταυτόχρονα τοποθέτησε έξω ακριβώς από το μπάνιο ένα έπιπλο που λειτουργεί ως αποθηκευτικός χώρος, παπουτσοθήκη και τουαλέτα για μακιγιάζ.

via

Όλη η επικαιρότητα