Ελλάδα

Αυτοκτονία 14χρονης Μοσχάτο: Η αποπλάνηση, η καταγγελία της οικογένειας και το γράμμα

Ακούστε το άρθρο

Σοκάρει η υπόθεση αυτοκτονίας της 14χρονης μαθήτριας, η οποία αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή της πέφτοντας στις ράγες του  ΗΣΑΠ στο Μοσχάτο. 

Οι Αρχές εξετάζουν τη σύνδεση που υπάρχει μεταξύ της αυτοκτονίας της ανήλικης με την υπόθεση ενός 42χρονου, ο οποίος χθες, Πέμπτη, πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα, με την κατηγορία της αποπλάνησης ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, αλλά και με αυτήν της κατοχής πορνογραφικού υλικού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 42χρονος φέρεται να είχε συνάψει σχέση με την 14χρονη, την οποία είχε πλησιάσει μέσω της κόρης του.

Ο πατριός της 14χρονης διαπίστωσε χθες την αποπλάνησή της από τον 42χρονο άντρα και τον κατήγγειλε στις ελληνικές Αρχές.

Ο δράστης συνελήφθη και  -όπως αποδείχτηκε από την έρευνα που έγινε στο σπίτι του- όχι μόνο διατηρούσε σχέση με την 14χρονη, αλλά και με μία ακόμη κοπέλα 17 ετών, με την οποία είχε συνάψει σχέση όταν και εκείνη ήταν 14.

Στο κινητό τηλέφωνο του 42χρονου βρέθηκαν βίντεο και φωτογραφίες, ενώ όλα τα στοιχεία αυτά συνέθεσαν τη δικογραφία με την οποία σήμερα ο άντρας οδηγήθηκε στο αυτόφωρο.

Το νεαρό κορίτσι που ίσως κανένας να μην είχε καταλάβει ότι στην πραγματικότητα ήταν ακόμα ένα μικρό παιδί, είχε μαζί του ένα γράμμα με το οποίο απευθυνόταν στον 42χρονο και στο οποίο φαίνεται πόσο ανυποψίαστο ήταν μέχρι και το ίδιο για το τι πραγματικά συνέβαινε μεταξύ τους.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, η 14χρονη έπεσε στις ράγες του «ηλεκτρικού» το μεσημέρι της Πέμπτης, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από συρμό.

Τρία οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έσπευσαν για τον απεγκλωβισμό του κοριτσιού, δυστυχώς, όμως, άφησε την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με τις περιγραφές αυτοπτών μαρτύρων, το κορίτσι μπήκε στο σταθμό επικυρώνοντας κανονικά το εισιτήριό του, χωρίς κάτι να μαρτυρά την τραγωδία που θα επακολουθούσε. Η κοπέλα περίμενε μάλιστα με τον υπόλοιπο κόσμο το τρένο στο σταθμό, όταν ξαφνικά έπεσε στις γραμμές.

Ποινική δίωξη για κακουργήματα στον 42 χρονο

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για άσκησε ο αρμόδιος εισαγγελέας σε βάρος του 42χρονου, ο οποίος σχετίζεται με την 14χρονη.

Ειδικότερα η δίωξη αφορά στα εξής αδικήματα:

– Αποπλάνηση ανηλίκου κάτω των 14 ετών (κακούργημα)

– Kατάχρηση σε ασέλγεια (κακούργημα )

– Πορνογραφία ανηλίκων (πλημμέλημα)

Μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον ανακριτή.

cnn.gr

Όλη η επικαιρότητα