Αυτοκτονία Έλενας Φραντζή: Λύνουν τη σιωπή τους Ιερέας και Πρεσβυτέρα [ΒΙΝΤΕΟ]

Από χθες ο ιερέας Στυλιανού Σάββα έχει καταγγείλλει τις εις βάρος του και της οικογενείας του απειλές που δέχεται τηλεφωνικώς, ενώ παράλληλα χθες και πάλι η παπαδιά ανέφερε πως ότι η Έλενα Φραντζή είχε παραδεχθεί χρηματισμό της προκειμένου να «κάψει» τον παπά στο δικαστήριο. «Δεχθήκαμε και δεχόμαστε απειλές, γι’ αυτό κι έχουμε προβεί σε καταγγελία στην αστυνομία», είπε, μεταξύ άλλων, η πρεσβυτέρα, προσθέτοντας ότι έχουν φόβους για τη ζωή τους. Βέβαια, η Πρεσβυτέρα δεν έχει αναφερθεί στο αναντίρρητο γεγονός ότι η Έλενα ήδη σε ηλικία 10 ετών είχε και τότε προσπαθήσει να μιλήσει για την σεξουαλική κακοποίησή της από τον ιερέα, αλλά τότε απλά οι ουδείς την πίστεψε, αποδίδοντάς τα αυτά που έλεγε σε φαντασιοπληξίες ενός μικρού παιδιού.

Σήμερα η Πρεσβυτέρα, ανέφερε και συγκεκριμένα τις απειλές που δέχεται το σπίτι της:

«Θα καταστρέψουμε την οικογένειά σας … Θα έρθουμε νύχτα που θα κοιμάσαι».

Η παπαδιά δήλωσε ότι με τον σύζυγό της ανεβαίνουν Γολγοθά. «Μετά την αποφυλάκιση, είπα δόξα τω Θεώ, έμαθα την αλήθεια, επικαλούμενη αναφορές της άτυχης  Έλενας Φραντζή.

Η πρεσβυτέρα διευκρίνισε ότι υπάρχει ηχητικό ντοκουμέντο, στο οποίο η άτυχη Έλενα παραδεχόταν ότι όσα υποστήριξε κατά του ιερέα ήταν ψέματα.
Μάλιστα, όπως είπε, το συγκεκριμένο ντοκουμέντο κατατέθηκε και σε αστυνομικό σταθμό.

«Ο Θεός ν’ αναπαύσει την ψυχή της, πήγα στην κηδεία, όμως πρέπει να πω την αλήθεια. Την έχω ξαναπεί και κανένας δεν μας στήριξε», είπε η παπαδιά.

Αν όντως συνέβαιναν όσα ακούστηκαν «ή θα πάθαινα ψυχολογικά ή θα κλεινόμουν σε μοναστήρι. Εντούτοις, είμαι ένας ήπιος άνθρωπος, θέλω να με αγαπά ο Θεός και ας μην με αγαπά ο κόσμος», είπε η πρεσβυτέρα και συμπλήρωσε:  «Να ρωτήσετε τους χωριανούς πόσο αγαπούσα την Έλενα».

Σ’ ό,τι αφορά ξυλοδαρμό της Έλενας με κουτάλα από την ίδια την πρεσβυτέρα, είπε ότι όντως συνέβη, όταν διαπίστωσε κλοπή χρυσαφικών της Αγίας Παρασκευής από την οικία της.

«Ήταν η μοναδική περίπτωση που χειροδίκησα στην Έλενα», είπε η πρεσβυτέρα.

Ο ιερέας επέλεξε να κάνει μόνο ένα καταληκτικό σχόλιο: «Ο Γολγοθάς για μένα άρχισε εδώ και καιρό και βρίσκομαι στον σταυρό, αναμένω την ανάσταση του Χριστού, για να φέρει ανάσταση σε μένα και την οικογένειά μου. Είμαι αθώος και περιμένω την ανάσταση».

 

Πηγή: newsit.com.cy