Χωρίς κατηγορία

Αυτός είναι ο άνδρας που βίαζε ανήλικα κορίτσια σε πυλωτές πολυκατοικιών στην Αθήνα (PHOTO)

Ακούστε το άρθρο

Στη δημοσιότητα κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, δόθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 33χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη στις 30-3-2017 στην Αθήνα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για αποπλάνηση ανηλίκου.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη μεταξύ άλλων και για αποπλάνηση ανηλίκου κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον:Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία της ανηλικότητας και του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική του δράση καθώς με τις πράξεις αυτές προσβάλλεται το έννομο αγαθό της ανθρώπινης αξίας καθώς επίσης αποσκοπεί και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό ομοειδών εγκλημάτων που πιθανότατα τέλεσε σε βάρος άλλων θυμάτων.Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς και 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων, και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.ΠΩΣ ΣΤΡΙΜΩΧΝΕ ΚΑΙ ΒΙΑΖΕ ΑΝΗΛΙΚΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ

Υποδυόμενος τον αστυνομικό, ο «δράκος» προφασιζόταν πως διεξάγει έρευνες για κλοπές στα σχολεία, στρίμωχνε τα παιδάκια σε πυλωτές πολυκατοικιών της ευρύτερης περιοχής του κέντρου της Αθήνας, και ασελγούσε σε βάρος τους.

Ο 33χρονος, είχε πραγματοποιήσει έξι αποπλανήσεις ανηλίκων κοριτσιών από το 2011 έως και σήμερα ενώ στο παρελθόν έχει περάσει από τις φυλακές της Τρίπολης για βιασμό ενήλικης αλλοδαπής και του Μαλανδρίνου (10/11/13 – 11/04/14) για ληστεία.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων κατάφεραν να φθάσουν στα ίχνη του 33χρονου μετά από πληροφορίες και να δώσουν τέλος στην αρρωστημένη δράση του ενώ οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν και άλλα παιδιά που έχουν πέσει θύματα.

Η τελευταία του επίθεση έγινε στις 3 Μαρτίου με θύμα μια 11χρονη στον Άγιο Παντελεήμονα και η αμέσως προηγούμενη είχε συμβεί στις 13 Ιανουαρίου στα Κάτω Πατήσια, με θύμα επίσης μία 11χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το στίγμα του 33χρονου βρέθηκε από τις περιγραφές των θυμάτων για δύο ποδήλατα που χρησιμοποιούσε στα χτυπήματα του ενώ το γεγονός ότι ήταν σεσημασμένος διευκόλυνε το έργο των διωκτών του.

Πηγή: Star.gr

Όλη η επικαιρότητα