Lifestyle

Αυτός είναι ο λόγος που η Λάουρα Νάργες χώρισε με τον Μιχάλη Μουρούτσο

Ακούστε το άρθρο

Η Λάουρα Νάργες δεν μπορούσε να περιμένει άλλο να κλείσει ο Μιχάλης Μουρούτσος το κεφάλαιο του γάμου του με την Αναστασία Περάκη

H Λάουρα Νάργες και ο Μιχάλης Μουρούτσος ήταν ένα από τα πιο όμορφα και ευτυχισμένα ζευγάρια. Η σχέση τους δοκιμάστηκε δυνατά όταν αναγκάστηκαν να χωριστούν καθώς και οι δύο είχαν πάει στο Survivor. Πριν από λίγο καιρό έσκασε σαν βόμβα η είδηση ότι οι δυο τους έχουν τραβήξει δρόμους χωριστούς. Μάλιστα ο πρώτος που είχε δώσει τροφή για σχόλια ήταν ο Μιχάλης Μουρούτσος ο οποίος είχε διαγράψει την αγαπημένη του από τα social media.

H είδηση φαίνεται να επιβεβαιώνεται και να μιλάμε πλέον για οριστικό χωρισμό καθώς σύμφωνα με τη Real η Λαόυρα έχει γυρίσει σελίδα στη ζωής της στην οποία δεν συμπεριλαμβάνεται ο Μιχάλης Μουρούτσος.

Φαίνεται πως η Λάουρα δεν μπορούσε να περιμένει άλλο να κλείσει ο Μιχάλης το κεφάλαιο του γάμου του με την Αναστασία Περάκη και για το λόγο αυτό χώρισαν.

Πάντως όσοι τη γνωρίζουν λένε πως είναι μελαγχολική. Πιο συγκεκριμένα η παρουσιάστρια των backstage του «The Voice» δεν θυμίζει σε τίποτα το χαρούμενο και αισιόδοξο κορίτσι που όλοι γνωρίζαμε

Θέλοντας να ενισχύσει τις αλλαγές στη ζωή της αποφάσισε να αποχωριστεί τα μακριά ξανθά μαλλιά της, υιοθετώντας την τάση της εποχής που δεν είναι άλλη από το μακρύ καρέ.

Μάλιστα για το θέμα απάντησε και η Αναστασία Περάκη όταν ρωτήθηκε σχετικά από την Σάσα Σταμάτη.  «Δεν έχει βγει το διαζύγιο ακόμα. Να πούμε κάτι άλλο…». «Εμένα ρωτάς αν χώρισαν; Δεν είναι κάτι που μπορώ να σου απαντήσω εγώ. Αν όντως είναι έτσι, είναι πολύ λυπηρό. Το να χωρίζει ένα ζευγάρι είναι άσχημο».

Όλη η επικαιρότητα