Lifestyle Ψυχαγωγία

Αυτός θα είναι ο ρόλος της Μπρουκ στις «8 λέξεις»

Ακούστε το άρθρο

Στην Κέρκυρα βρίσκεται η Κάθριν Κέλι Λανγκ για τα γυρίσματα της σειράς «8 λέξεις». Η διάσημη ηθοποιός έγινε αποδεκτή από τον κόσμο με ενθουσιασμό, ενώ η ίδια χόρεψε μαζί τους παραδοσιακούς χορούς.

Όπως είναι γνωστό, η τηλεοπτική Μπρουκ της «Τόλμης και Γοητείας» έκανε αποδεκτή την πρόταση του Ανδρέα Γεωργίου να εμφανισθεί στη νέα του σειρά στον ΣΚΑΪ και η ίδια δηλώνει ενθουσιασμένη με τη νέα της συνεργασία. Στη συνέντευξη Τύπου που έδωσαν πριν λίγες ημέρες, αναφέρθηκαν στο ρόλο-κλειδί που θα έχει η ηθοποιός στις «8 λέξεις», ενώ η ίδια αποκάλυψε και πώς της έκανε την επαγγελματική πρόταση ο Γεωργίου.

Όπως είπε η Κάθριν Κέλι Λανγκ, ο σκηνοθέτης τής έστειλε μήνυμα μέσω Instagram! Η ίδια καθημερινά λαμβάνει εκατοντάδες μηνύματα και δε μπορεί πάντα να τα διαβάζει όλα. Καθώς, όμως, κοιτούσε τα μηνύματα, έπεσε πάνω σε εκείνο του Γεωργίου και της έκανε εντύπωση το γεγονός ότι είχε 1 εκατ. followers.

Έψαξε, λοιπόν, στο διαδίκτυο για τις «8 λέξεις», είδε κάποια αποσπάσματα και της άρεσε πολύ. Αν και δεν γνωρίζει ελληνικά, κατάλαβε ότι θα της άρεσε και το σενάριο. Στη συνέχεια έψαξε και για τον Ανδρέα Γεωργίου και αποφάσισε να του απαντήσει.

Στη σειρά θα υποδύεται μία  Αμερικανίδα δημοσιογράφο, που υποτίθεται ότι ψάχνει κάτι, αλλά στη συνέχεια θα αποκαλυφθεί ότι είναι κάτι άλλο. «Σεναριακά εμπλέκεται σε ένα από τα πιο βασικά στόρι, που είναι της οικογένειας Καλλέργη και το μυστήριο που κρύβεται πίσω από τον πατέρα» είπε ο Ανδρέας Γεωργίου για το ρόλο της Κάθριν Κέλι Λανγκ, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Εξήγησε, όμως, πως δεν ήθελαν η συνεργασία μαζί της να είναι ένα απλό πέρασμα από τη σειρά και μόνο να εκμεταλλευτούν τη φήμη της για να φέρουν κόσμο στο σήριαλ. «Είναι και αυτό… Αλλά θέλαμε να αφήσει το στίγμα της στη σειρά», τόνισε χαρακτηριστικά.

Η διάσημη ηθοποιός θα εμφανισθεί στις «8 λέξεις» σε 16 επεισόδια, ενώ στις οθόνες μας αναμένεται να τη δούμε στα μέσα Νοεμβρίου. Τα γυρίσματα θα γίνουν όλα εξ’ ολοκλήρου στην Κέρκυρα.

Όλη η επικαιρότητα