Εκπαίδευση Ηλεία

Αυξημένη η κίνηση στα βιβλιοπωλεία της Αμαλιάδας – Ίδιες με πέρυσι οι τιμές

Ακούστε το άρθρο

Ανεβαίνει μέρα με την ημέρα η κίνηση στα βιβλιοπωλεία της Αμαλιάδας, ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς αύριο.

Από την περασμένη εβδομάδα το ποσοστό της αγοραστικής κίνησης είναι κατά πολύ αυξημένο, με τους μικρούς μαθητές να επιλέγουν, τις τσάντες τους και οτιδήποτε άλλο… απαιτεί η νέα σχολική χρονιά, αλλά και η μόδα, μιας και οι επιλογές έχουν να κάνουν με αγαπημένους ήρωες και σχέδια!

Τα βιβλιοπωλεία της Αμαλιάδας είναι από τα μέσα Αυγούστου σε ετοιμότητα και καθημερινά προμηθεύονται και νέα προϊόντα για να ικανοποιήσουν και τους… πιο απαιτητικούς μαθητές.

Όσον αφορά στις τιμές, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, σε πολλές περιπτώσεις είναι και χαμηλότερες από τις περσινές, με τον κόσμο να μπορεί να επιλέξει ποιοτικά είδη.

«Έχουμε κίνηση. Υπάρχει ροή που αυξάνεται συνεχώς. Οι μικροί μαθητές έχουν ήδη προμηθευτεί τις τσάντες, γιατί αδημονούν. Βέβαια όσο περνούν οι μέρες η κίνηση θα αυξάνεται όλο και περισσότερο. Οι τιμές είναι ίδιες με τις περσινές και σε κάποιες περιπτώσεις και χαμηλότερες», δήλωσε ο κ. Γιώργος Δημητρόπουλος από το «Βιβλιοπανόραμα».

«Η κίνηση είναι ήδη αυξημένη και όσο περνάνε οι μέρες θα αυξάνεται και περισσότερο. Οι τιμές είναι για όλα τα βαλάντια και κυμαίνονται στα περσινά επίπεδα», επεσήμανε ο κ. Γρηγόρης Κακολύρης από το βιβλιοπωλείο «Βιβλιοχώρος».

Ότι από την τρέχουσα εβδομάδα η κίνηση θα αυξηθεί, επεσήμανε η κα Λένα Κορδονούρη από το βιβλιοπωλείο «Γνώση»: «Η κίνηση έχει αυξηθεί το τελευταίο διάστημα στα σχολικά είδη. Υπάρχει κινητικότητα, οι τιμές είναι στα περσινά επίπεδα και σίγουρα θα υπάρξει αύξηση της κίνησης αυτές τις μέρες», είπε.

«Έχει ξεκινήσει η κίνηση. Έχουμε οικονομικές προσφορές για όλους και οι τιμές είναι ίδιες με τις περσινές και χαμηλότερες μπορώ να πω. Αυτές τις μέρες με το άνοιγμα των σχολείων η κίνηση σίγουρα θα αυξηθεί και με τις λίστες που θα δοθούν», ανέφερε ο κ. Αλέξης Μητρογιάννης από το «Εκτυπόραμα».

« Σίγουρα έχει αυξηθεί η κίνηση, όμως από αυτήν την εβδομάδα θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο που θα δοθούν και οι λίστες από τα σχολεία και τα φροντιστήρια ξένων γλωσσών.  Οι τιμές είναι πολύ καλές και για όλα τα βαλάντια», δήλωσε ο κ. Διονύσης Πυλαρινός  από το βιβλιοπωλείο «Βιβλιοπαιδεία».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο κ. Διονύσης Παυλόπουλος από το βιβλιοπωλείο «Κύκλος»: «Υπάρχει κίνηση κυρίως για τσάντες και κασετίνες και τα πρώτα απαραίτητα. Τις επόμενες μέρες θα αυξηθεί, που οι περισσότεροι θα ξέρουν τι θα πρέπει να προμηθευτούν πιο συγκεκριμένα.  Έχουν προστεθεί πιο ωραία σχέδια σε όλο τον εξοπλισμό και οι τιμές είναι ίδιες με πέρυσι».

Ενδεικτικά, οι σχολικές τσάντες ξεκινούν από 8 ευρώ και φτάνουν μέχρι και 45 ευρώ και οι κασετίνες από 4 ευρώ έως και 20 ευρώ, ανάλογα εάν είναι γεμάτες ή όχι.

Όλη η επικαιρότητα