Αγ. Ιωάννης Πύργου: Στις φλόγες 65χρονος αφού πρώτα έκαψε το σπίτι του

Σοβαρά τραυματισμένος νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου ένας 65χρονος στον Άγιο Ιωάννη Πύργου, ο οποίος το απόγευμα της Κυριακής αποπειράθηκε να αυτοπυρποληθεί, αφού πρώτα είχε προσπαθήσει να κάψει ολοσχερώς το σπίτι του, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ως τώρα, ο 65χρονος είχε τοποθετήσει πετρέλαιο και φιάλες υγραερίου σχεδόν σε κάθε χώρο του σπιτιού και στη συνέχεια έβαλε φωτιά.

Το συμβάν έγινε αντιληπτό από περιοίκους λίγο μετά τις 6:30μμ, οι οποίοι ειδοποίησαν την Πυροσβεστική και έσπευσαν να βγάλουν τον 65χρονο έξω από το σπίτι, ενώ στο σημείο μετέβη και ο πρόεδρος της ΤΚ Αγίου Ιωάννη, Κώστας Μανδαράκης, για να δει τι συμβαίνει.

Τρία οχήματα της Πυροσβεστικής έφτασαν άμεσα στο σημείο και έπεσαν αμέσως στη δύσκολη μάχη με τις φλόγες. Ο 65χρονος όμως, σύμφωνα με πληροφορίες της εφ. «Πατρίς», μετέβη σε παράπηγμα στην πίσω πλευρά του σπιτιού δίχως να γίνει αντιληπτός, λούστηκε με πετρέλαιο και αυτοπυρπολήθηκε.

Το τρομακτικό θέαμα έγινε αντιληπτό από διερχόμενους πολίτες στον δρόμο, οι οποίοι έβαλαν τις φωνές. Αμέσως οι πυροσβέστες έτρεξαν προς το μέρος του και απέτρεψαν την απανθράκωσή του.

Λίγα λεπτά αργότερα, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον διεκόμισε στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου.

Στο συμβάν μετέβη και ο διοικητής της ΠΥ Πύργου, Δημήτρης Αντωνάκης.

Ήδη έχει ξεκινήσει προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του συμβάντος από το Ανακριτικό της Υπηρεσίας.