Εκπαίδευση Ηλεία

Αγιασμός για 10η χρονιά στα λυόμενα στο Γυμνάσιο – Λύκειο Καράτουλα

Ακούστε το άρθρο

Με την παρουσία καθηγητών, μαθητών, αλλά και πολλών γονέων τελέστηκε το πρωί της Δευτέρας 11 Σεπτεμβρίου 2017 ο καθιερωμένος αγιασμός στο Σχολικό συγκρότημα Γυμνασίου και Λυκείου Καράτουλα. Για 10η συνεχή χρονιά γίνεται στις λυόμενες εγκαταστάσεις που έχουν τοποθετηθεί από τον Ο.ΣΚ., με τις ανάλογες φθορές λόγω χρόνου και χρήσεως.

Τον αγιασμό τέλεσαν οι εφημέριοι Καράτουλα και Μαγούλας π. Αθανάσιος Στεργιόπουλος και π. Παναγιώτης Κανέλλος, που μετέφεραν τις ευχές της Ιεράς Μητροπόλεως Ηλείας. Μάλιστα ο π. ΑΘ. Στεργιόπουλος τόνισε την αξία της μόρωσης για την πρόοδο του ανθρώπου, φέροντας ως παραδείγματα και τις πρόσφατες επιτυχίες του τοπικού Σχολείου στην εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν ο Λυκειάρχης Καράτουλα κ. Νικ. Σεβόπουλος και  ο νέος Διευθυντής του Γυμνασίου κ. Αθανάσιος Παπαγρηγορίου, που ζήτησαν από όλους, μαθητές και εκπαιδευτικούς, την καλύτερη δυνατή συνεργασία για το καλό της κοινής προσπάθειας, ενώ το παρών έδωσε και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Διαμερίσματος Καράτουλα κ. Γεώργιος Τσατσαμπάς.. Παράλληλα, ευχήθηκαν όλοι να προχωρήσουν οι εργασίες στο νέο κτήριο και σύντομα να συνεχιστούν τα μαθήματα σε αυτό.

Όλη η επικαιρότητα