Lifestyle

Αγωγή Μπιμπίλα σε Γιώργο Λιάγκα για τις gay σπόντες!

Ακούστε το άρθρο

Αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη θα βρεθεί ο Γιώργος Λιάγκας μετά από μια φάρσα που έκανε στην πρωινή εκπομπή του ραδιοφωνικού σταθμού που έχει εκπομπή κάθε πρωί. Ο Γιώργος Λιάγκας υποδύθηκε τον gay χρησιμοποιώντας το όνομα του Σπύρου Μπιμπίλα και ο γνωστός ηθοποιός κινείται τώρα νομικά εναντίον του.

Η φάρσα έγινε από τον αέρα της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα στον Λάμψη 92,3, όπου ο παρουσιαστής ευχήθηκε σε “ομοφοβικό φαναρτζή” για τα γενέθλιά του, ισχυριζόμενος πως είναι ο Σπύρος Μπιμπίλας, κίνηση που ενόχλησε τον ηθοποιό. Μιλώντας μάλιστα στην Espresso, ο Μπιμπίλας αποκάλυψε πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ακούστηκαν τέτοια σχόλια.

Πριν πέντε χρόνια είχε αφήσει υπονοούμενα για γκέι ηθοποιού και ως μέλος του ΔΣ του ΣΕΗ και εκπροσωπώντας το σύνολο των επαγγελματιών συναδέλφων μου του έκανα τηλεφωνικά τη σύσταση να μην βάζει ταμπέλες σε κόσμο που δεν δίνει δικαιώματα. Τότε μου ζήτησε συγγνώμη και οι σχέσεις μας έφτιαξαν μέχρι και προχθές”, δήλωσε και συνέχισε: “Αυτήν τη στιγμή με την δικηγόρο Έλλη Ρούσσου συντάσσουμε την αγωγή κατά του Γιώργου Λιάγκα με την απρεπή, ακραία και χυδαία συμπεριφορά στο πρόσωπό μου. Είμαι καταρρακωμένος. Ισοπεδώθηκα από αυτό που συνέβη. Έχω αδέλφια, ανίψια, συναδέλφους και φίλους που έπαθαν το ίδιο σοκ με εμένα για όσα είπε ο δημοσιογράφος”.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας έδωσε εντολή στη δικηγόρο να προχωρήσουν νομικά προκειμένου να αποκατασταθεί η ηθική βλάβη που του προκάλεσε ο Γιώργος Λιάγκας.

Την ίδια ώρα ο Γιώργος Λιάγκας ανακοίνωσε ότι σταματά την εκπομπή του στο Λάμψη την Παρασκευή: «Είναι η τελευταία μου εκπομπή. Παραιτήθηκα».

Πηγή: tlife.gr

Όλη η επικαιρότητα