Lifestyle

Αγωγή ύψους 1.000.000 ευρώ από παίκτρια του «Power of Love»: Ποιους βάζει στο στόχαστρο

Ακούστε το άρθρο

Σε αγωγή ύψους 1.000.000 ευρώ προχώρησε η Γκαμπριέλα Τσολάκοβα, που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο «Power of Love», εναντίον όσων ευθύνονται για τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να πρωταγωνιστεί σε ερασιτεχνικό πορνό της Sirina.

Όπως υποστηρίζει η ίδια στην «Espresso», επιθυμεί την τιμωρία όσων ενέπλεξαν το όνομά της με την παραγωγή «Η ερωτική ζωή της Φαίης και του Αχιλλέα – Άρτεμις, η αδίστακτη γειτόνισσα» του Δημήτρη Σειρηνάκη, υποστηρίζοντας μέχρι σήμερα πως ουδεμία σχέση έχει με την μελαχρινή πρωταγωνίστρια της ταινίας πορνό.

Όπως δήλωσε, ζήτησε τη βοήθεια της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προκειμένου να εντοπιστούν τα άτομα που την παρουσίασαν ως πορνοστάρ, με τον δικηγόρο της να καταθέτει αγωγή ζητώντας 1.000.000 από 45 άτομα και ιστοσελίδες.

«Τους είχα προειδοποιήσει να κατεβάσουν τα δημοσιεύματα και τις αναρτήσεις που αφορούν αυτό το θέμα! Δεν το έκαναν! Η αγωγή κατατέθηκε τη Δευτέρα. Ζητώ 1.000.000 ευρώ ως αποζημίωση από όλους αυτούς που με έμπλεξαν άδικα σε αυτή την ιστορία.

Όλες οι φήμες και τα δημοσιεύματα λάσπης κάνουν κακό στη δουλειά μου. Συναναστρέφομαι επαγγελματικά ως αστρολόγος – μελλοντολόγος οικογένειες, γυναίκες παντρεμένες, επιχειρηματίες… Δεν γίνεται να νομίζουν ότι εγώ είμαι τσovτόβια! Και πολύ καιρό άργησα να κάνω. Δεν μπορεί καθένας να αμαυρώνει το όνομά μου και μάλιστα χωρίς στοιχεία», συνεχίζει.

Αυτό που προκαλεί ερωτηματικά, πάντως, είναι για ποιο λόγο δεν έχει δοθεί ένα τέλος σε αυτή την ιστορία από τον ίδιο τον Δημήτρη Σειρηνάκη.

Η κοπέλα στην ταινία πορνό, είναι ίδια η Γκαμπριέλα, εκείνη όμως αρνείται κατηγορηματικά τη συμμετοχή της…

Πηγή: dailymedia.gr

Όλη η επικαιρότητα