Γυναίκα

Αγοράζετε ρούχα online? 5 απλά tips για να βρίσκετε το σωστό νούμερο

eshop-me-royha-2.jpg
Ακούστε το άρθρο

Το online shopping σίγουρα έχει μειωθεί αρκετά στη χώρα μας λόγω των capital controls που έχουν επιβληθεί.

Αυτό είναι και καλό και κακό, γιατί από τη μία έχουμε μειώσει τα ψώνια, αλλά από την άλλη έχουμε χάσει πολλές ευκαιρίες, που δυστυχώς ή ευτυχώς μόνο online βρίσκονται.

Επειδή όμως πλέον μπορούμε όλοι να ψωνίσουμε μέσω PayPal και σίγουρα κάποιοι έχετε ξεκινήσει ήδη να το κάνετε, αποφασίσαμε να σας πούμε μερικά tips για να επιλέγετε πάντα το σωστό νούμερο στα ρούχα που αποφασίζετε να παραγγείλετε online και να μη μετανιώνετε για τις αγορές σας.

1. Διαβάστε όλες τις κριτικές που έχουν γραφτεί για το προϊόν. Το πιο πιθανό είναι οι υπόλοιποι χρήστες να σας λύσουν το πρόβλημα, μιας και πολύ συχνά γράφουν για το πως ήταν το ρούχο που παράγγειλαν.

2. Αγοράστε ένα νούμερο μεγαλύτερο, γιατί πολύ απλά αυτό διορθώνεται, είτε πρόκειται για ρούχα είτε για παπούτσια. Σίγουρα το ιδανικό είναι να μη χρειαστεί να μπείτε σ’ αυτή τη διαδικασία, αλλά είναι πολύ πιο εύκολο από το να προσπαθείτε να βρείτε τρόπο να «χωρέσετε» μέσα σε ένα μικρό ρούχο.

3. Αν έχετε την οικονομική δυνατότητα, αγοράστε δύο ή τρία νούμερα. Δοκιμάστε τα στο σπίτι και επιστρέψτε αυτά που δε χρειάζεστε. Είναι κάπως χρονοβόρο αλλά είναι ο πιο απλός τρόπος για να μην κάνετε λάθος. Επιπλέον φροντίστε οι αγορές σας να γίνονται από websites όπου μπορείτε να κάνετε τις επιστροφές σας εντελώς δωρεάν.

4. Αν δε βιάζεστε μπορείτε να μιλήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών του εκάστοτε e-shop. Ρωτήστε ακριβώς αυτό που θέλετε και το πιο πιθανό είναι να σας λύσουν όλες τις απορίες σχετικά με τα νούμερα.

5. Διαβάστε τα size charts. Πάρτε μια μεσούρα και μετρηθείτε και στη συνέχεια συμβουλευτείτε τους πίνακες που έχουν όλα τα websites. Είναι μάλλον απίθανο να κάνετε λάθος αν είστε προσεκτική και τους ακολουθήσετε κατά γράμμα.

Πηγή: InStyle.gr

Όλη η επικαιρότητα