Ελλάδα

Άγρια δολοφονία στην Ιθάκη : Τον ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου γιατί πίστευε ότι ήταν εραστής της γυναίκας του

Ακούστε το άρθρο

Ένας έντονος καβγάς μεταξύ δύο ανδρών στο νησί της Ιθάκης εξελίχθηκε σε άγρια δολοφονία με δράστη έναν 54χρονο κάτοικο του νησιού, που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου έναν 40χρονο, επειδή πίστευε ότι διατηρούσε κρυφή σχέση με την γυναίκα του.

Άγρια δολοφονία

Ο καβγάς συγκεκριμένα, σημειώθηκε το Σάββατο όταν ο 54χρονος ξυλοκόπησε άγρια τον 40χρονο, καθώς πίστεψε πως είχε σχέση με την 42χρονη γυναίκα του. Ο δράστης αφού χτύπησε βάναυσα τον 40χρονο, τον εγκατέλειψε σε άσχημη κατάσταση.

Ο 40χρονος έφερε πολλαπλά τραύματα ενώ ο δράστης τον είχε χτυπήσει με γροθιές σε κεφάλι και σώμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης στην συνέχεια, καλώντας ταξί εγκατέλειψε το σημείο και κατευθύνθηκε σε χωριό στα βόρεια της Ιθάκης, όπου διαμένει. Ο 54χρονος μάλιστα, πίστευε ότι η 42χρονη με την οποία έχει αποκτήσει ένα παιδί επτά ετών, είχε σχέση με το 40χρονο από το παρελθόν.

Ο 40χρονος εντοπίστηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, όπου διέμενε, καθώς φέρεται να είχε φτάσει στο νησί πριν από μερικές ημέρες. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι η 42χρονη γυναίκα έσπευσε στο δωμάτιο του και αφού του έδωσε τις πρώτες βοήθειες, έφυγε καθώς νόμισε ότι κοιμόταν.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

Εξιχνιάστηκε άμεσα, μετά από συστηματική και εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Ιθάκης, υπόθεση θανατηφόρου σωματικής βλάβης σε βάρος 40χρονου αλλοδαπού στην Ιθάκη.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα, της πρόκλησης θανατηφόρου σωματικής βλάβης και της έκθεσης, σε βάρος 54χρονου ημεδαπού και 42χρονης αλλοδαπής, οι οποίοι συνελήφθησαν σήμερα (17-11-2019) τις μεσημβρινές ώρες.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την μέχρι στιγμής αστυνομική έρευνα, ο 54χρονος, χθες (16.11.2019) το μεσημέρι, μετά από διαπληκτισμό που είχε με τον 40χρονο, παρουσία της 42χρονης, τον χτύπησε με γροθιές στο κεφάλι και το σώμα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Η 42χρονη αλλοδαπή, βρήκε νεκρό τον 40χρονο, σήμερα (17.11.2019) το μεσημέρι σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Ιθάκη και ενημέρωσε σχετικά το Αστυνομικό Τμήμα Ιθάκης και το αντίστοιχο Κέντρο Υγείας.

Ο 54χρονος και η 42χρονη με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κεφαλληνίας.

via

Όλη η επικαιρότητα