Ψυχαγωγία

Άγριες Μέλισσες: Χάνεται κάθε έλεγχος με ανυπολόγιστες συνέπειες

Ακούστε το άρθρο

Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1 είδαμε τον Μελέτη να βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο εξόντωσης του Κυπραίου. Τα νέα φτάνουν γρήγορα στο χωριό και ο Προύσαλης με μερικούς χωρικούς και την Ελένη αρματώνονται και πηγαίνουν στο σημείο. Στο μεταξύ, η Ανέτ με τον Μιλτιάδη επισκέφτηκαν το συμβολαιογράφο, αποφασισμένοι να ξεσκεπάσουν τον Δούκα.

Τι θα συμβεί, όμως, απόψε στις Άγριες Μέλισσες;

Ο Μελέτης δεν προλαβαίνει να αποτελειώσει τον Κυπραίο και συλλαμβάνεται απ’ τον Προύσαλη.

Παράλληλα, ο Δούκας στριμώχνεται όταν πληροφορείται πως η Ανέτ και ο Μιλτιάδης είναι ένα βήμα πριν αποκαταστήσουν την αδικία που έγινε με τη διαθήκη του πατέρα τους.

Την ίδια ώρα, μια ζημιά που γίνεται από λάθος της Ασημίνας στο φόρεμα που δώρισε ο Κλεομένης στην Πηνελόπη, γίνεται η αφορμή για έναν μεγάλο καυγά ανάμεσα στην Ασημίνα και τη Μυρσίνη. Ένας καυγάς, στον οποίο θα χαθεί ο έλεγχος με ανυπολόγιστες συνέπειες.

Η Ελένη δεν λείπει στιγμή απ’ το πλευρό του Κυπραίου, ο οποίος δίνει μάχη για τη ζωή του. Ο Νικηφόρος, μαζί με τη Δρόσω, ψάχνουν ανάστατοι σε όλο το χωριό την Ασημίνα, η οποία έχει εξαφανιστεί αποφασισμένη να τελειώσει οριστικά το μαρτύριό της.

via

Όλη η επικαιρότητα