Ψυχαγωγία

Άγριες Μέλισσες: «Έρχονται εξελίξεις και μεγάλες αλλαγές στο Διαφάνι»

Ακούστε το άρθρο

Ο Χρήστος Πλαΐνης, ο τηλεοπτικός «Τόλλιας» από το χωριό «Διαφάνι» βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Το Πρωινό» του Ant1 και μίλησε για τη συμμετοχή του στις «Άγριες Μέλισσες».

Ο ηθοποιός δεν θέλησε να μοιραστεί πολλά για τα επόμενα επεισόδια της σειράς που σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης, ωστόσο τόνισε πως θα υπάρξουν εξελίξεις και μεγάλες αλλαγές στο «Διαφάνι».

Αναφερόμενος στη σχέση του κοινοτάρχη με την «Μυρσίνη Σεβαστού», ο Χρήστος Πλαΐνης δήλωσε: «Υπάρχει μια πολύ μεγάλη συμπάθεια κι ένας θαυμασμός του Τόλλια ως προς τη Μυρσίνη, ως προς την καταγωγή της, γενικότερα την ύπαρξή της στο χωριό. Μέχρι εκεί μπορώ να σου πω. Ο Τόλλιας είναι ερωτευμένος με τη γυναίκα του, όσο ξέρω εγώ».¨

Ερωτηθείς για τις εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες» είπε: |Έρχονται εξελίξεις και μεγάλες αλλαγές, μέχρι εκεί μπορώ να πω. Ναι, μεγάλες αλλαγές, πολύ σημαντικές. Και στη ζωή του Τόλλια και στη ζωή πολλών. Βοηθάω τον Δούκα γιατί με έχει βοηθήσει και ο ίδιος για να είμαι στο πόστο που είμαι.

Τον έχει στηρίξει τον Τόλλια ο Δούκας, οπότε και ο ίδιος νιώθει υπόχρεος στον Δούκα και ο Δούκας ανά πάσα στιγμή του το υπενθυμίζει και μάλιστα του υπόσχεται και μεγαλύτερα πράγματα, αν συνεχίσει να τον βοηθάει. Υπάρχουν πολλά μυστικά, τα οποία δεν θα τα μάθεις από μένα.

Είμαστε αρκετά επεισόδια μπροστά, κλεισμένα δεν ξέρω πόσα, αλλά εγώ γυρίζω σκηνές και από το 45 και από 47», είπε ο Χρήστος Πλαϊνης.

via

Όλη η επικαιρότητα